Huse fluene i bringebær busker

August 29

Standard huse fluene er ikke generelt tiltrukket bringebær planter. De foretrekker å spise råtnende materiale, spesielt dyre-baserte avfall og dyr avføring. Har du flyr infesting bringebær plantene, er skyldige sannsynligvis flekkete fløyen drosophila og ikke vanlig huset fly.

Hva er Drosophila?

Flekkete fløyen drosophila er et fly som stammer i Asia og har nylig flyttet til USA. Dette fly infests stein frukter og bær, men kan hjemsøke andre typer frukt hvis de har delt skins.

Identifikasjon

Dette fly ligner huse fluene, men den har røde øyne og en blek gulbrun kropp. Det er en lignende fly innfødt til USA, Drosophila spp. Dette fly infests bananer og jordbær, men det er ikke kjent for å hjemsøke bringebær. Du kan fortelle forskjellen mellom de to artene ved å undersøke sine vinger. Den mannlige flekkete fløyen drosophila har en liten svart flekk nær spissen av hver vinge. Dette mangler i den standard Drosophila spp.

Skade

Kvinner av denne arten legger hun egg i frukt. Hun kan skjære gjennom overflaten av frukt som jordbær og bringebær. Deres avkom luke i Mark i frukt og frukten kan ende opp myke eller råtten før det er plukket. I tillegg infested angrep som går ubehandlet kan føre til forbrukerne kjøper frukt.

Kontroll og forebygging

Bruk av insektmiddel er nyttig i å kontrollere voksen fluer. Det kan kreve to doser gjort tett sammen å effektivt utrydde dem, fordi disse plantevernmidler ikke vil drepe Mark mens de er inne frukt. Prøv malathion eller pyrethroids.

Du kan også produsere feller som kan fange og drepe noen voksne. Fyll en 2-ordrett plast cola flaske med 12 ounces vann, 1/2 pakke gjær, 4 ss. sukker og et par dråper av parabolen vask som Dawn. Rist godt. Kutt to små oppføring hull om bredden på en blyant i hver side av flasken om halvveis ned på siden. Knytte en streng rundt halsen og henge den i et tre i nærheten din bringebær busker.