Husdyr inngjerding ideer

December 21

Husdyr inngjerding ideer

Riktig gjerde holder husdyr trygg, inneholdt og innhold. Større dyr som lever en gård setter vanligvis krever et inngjerdet område. Kyr, hester, sauer og griser kan alle vandre fra deres eget habitat hvis ikke inneholdt riktig. Velge riktig gjerdet ofte, avhengig av budsjettet og typen husdyr i spørsmålet. Sjekk alltid med regionale lover og regulering før du bestemmer hvilken type gjerde å bruke.

Vevet

Vevet er en billig måte å gjerde rundt husdyr penn eller feltet. Ofte er husdyr områder omfattende, slik at dyrene til å streife og beite på gress natur og planter. Fekting store områder kan bli dyrt. Vevd wire, et gjerde produkt som utforming vises som wire med åpne ruter eller rektangler, er kostnadseffektivt sammenlignet med andre fekting materialer. Vevd wire kan knyttes til alle typer innlegg, inkludert slat boards, eliminerer behovet for kostbart metall innlegg knyttet kjedekobling og andre metall gjerde stiler. Varen kommer i ruller, klar til å bli plassert rundt et felt. Stretching er ikke nødvendig å gjøre installasjonen en gjør det selv-klar prosjektet. Denne typen gjerde er egnet for alle typer av husdyr unntatt geiter som kan tygge gjennom tynne ledningen. Den allsidighet og fleksibilitet av produktet kan eier gjerde et stort eller lite område i figuren.

Rørformede paneler

For fekting husdyr i et lite eller middels størrelse, er rørformede paneler riktig. Disse panelene ligne en jernport men er produsert med innlegg på hver side å plassere bakken. Panelene plasseres side ved side, og danner et gjerde. Dette alternativet er ofte en kostbar første investering, men utformingen er solid og panelene kan fjernet og brukes igjen på et annet sted hvis nødvendig. Nonflexibility panelene begrenser formen på mellomrommet som opprettes. Denne typen gjerde fungerer bra for hester og storfe.

Tre Rail

For å legge en rustikk følelse til et husdyr, bør du vurdere en tre rail gjerde. Gjerdet er konstruert med delt logger. Tynn skinnene er da wire lei å gjerdestolper opprettet fra den samme tre. Netting kan være lakkert for å hjelpe i sakker råte og galvanisert wire, brukes til å knytte skinnene, vil kutte ned på rust. Denne typen gjerde er egnet for hester, kyr og sauer. Griser kan utgjøre et problem med å bryte gjerdet, som styrke nivået er lav. Netting kan brukes for store områder eller liten penner.