Husarbeid sjekkliste

February 25

Husarbeid sjekkliste

Å ha et rent hus er ikke noe som skjer over natten. Det krever konstant oppmerksomhet, men dette betyr ikke at du må bruke din hel dag rengjøring. Ved å opprette en grunnleggende husarbeid Sjekkliste, kan du bo på ting som du må gjøre for å holde hjemmet rent.

Tilpasse ork sjekklisten

Ditt hjem er unik og ork sjekklisten bør være unikt også. Mens alle må gjøre grunnleggende, som rengjøring toalettet, vaske oppvasken, Klesvask, kan støvsuging og støvtørking, personlig ork sjekklisten være forskjellig fra naboene. For eksempel trenger en familie på fire å vaske oftere enn en enkelt person og en person med kjæledyr må vakuum oftere. Ta en kort spasertur rundt hjemmet ditt og gjøre oppmerksom på tingene du må gjøre for å holde det rent og hvor ofte du bør gjøre det.

Alder riktig husarbeid sjekkliste

Barn bør delta i oppgaver, hjelpe dem til å føle at de har en viktig rolle i familien samfunnet. Barn så unge som to kan ta enkle oppgaver, for eksempel fôring familien kjæledyr eller støv. Eldre barn kunne ta på mer kompliserte oppgaver, som å angi tabellen, bidrar til å lage middag og plassere Klesvask.

Dele oppgaver ganske

Hvis du ønsker å holde fred i familien, er det viktig å dele oppgaver sjekklisten ganske. Dette betyr ikke nødvendigvis at hvert familiemedlem får samme antall oppgaver. Visse oppgaver kan ta lengre tid enn andre, som skal bære mer vekt. For eksempel hvis en person er Takling oppgaven med rengjøring på badet, kanskje må en annen tømme wastebaskets, vanne plantene og fjerne tabellen.

Å sette en sjekkliste i en tidsplan

Oppretter en tidsplan for aktiviteter vil sikre at de alle får gjort i tide. Noen oppgaver, som vaske rettene og tørke ned kjøkkenvasken, trenger noen til å gjøre dem daglig. Andre, som rengjøring ut kjøleskapet eller støvsuging støv fra klimaanlegget, forekommer bare en gang i måneden eller en gang i året. Tidsplanen vil hjelpe deg å huske å gjøre alt, og vil sette tidsfrister for familiemedlemmer som pleier å slakk.