Hus brann evakuering regler

October 19

Hvis en brann bryter ut hjemme i kveld, vil du være forberedt? Vil alle hjemme vite hvor og hvordan du kommer dit trygt? Er du unngå en brann Evakueringsplan fordi en brann kan skje? Planlegging for en nødsituasjon forårsaker ikke at emergency skje, men det oppstår, skal være klar. Hus brann evakuering er planlegging nøkkelen.

Planlegging

Alle bør vite hva brannalarm lydene som. Megetsigende denne lyden og høre det betyr at du traff gulvet og krype til din exit. Dette bør være andre natur, slik at selv om du og din familie er vekket fra dyp søvn, alle bokstavelig ruller ut av sengen på gulvet og kryper ut til utpekte utgangen.

Utarbeide en plan som gir to ulike utganger i tilfelle brann. Å ha to utganger vil sikre en utvei, hvis den første måten er blokkert.

Angi en møteplass utenfor huset hvor alle vil gå i tilfelle en nødsituasjon. Dette er ikke bare for branner men for evakuering i noen form for krise.

Utstyr

Kontroller at alle nødvendige enheter er å gjennomføre Evakueringsplan. Hvert soverom bør ha en fungerende lommelykt i hver nattbordet. Hver etasje over først må ha minst én escape beredskap stigen tilgjengelig på et vindu som lett kan settes ut vinduet for utgang.

Hver etasje må ha minst én brannslukningsapparat, og alle familien som er gamle nok til å bruke et brannslukningsapparat skal være opplært hvordan å bruke det og når den skal brukes. Kontroller at familiemedlemmer vet hvor brannslukkere ligger.

Praksis

En beredskapsplan er ikke effektiv hvis du må trekke ut en sjekkliste for å gjennomføre den planen. Det er viktig at alle i din hjem praksis, øve og øve igjen. Du må øve denne planen med familien. Ikke bare en gang, men flere ganger---før alle får det riktig. Praksis det et par ganger i året etter. Gjør det moro for yngre barn, og de vil minne deg å praktisere det. Det fungerer!