Hus bekymringer når bygning en kortstokk

January 10

Hus bekymringer når bygning en kortstokk

Legger til en kortstokk hjem utvider boareal for ditt hjem og skaper et attraktivt og funksjonelt område for servering, avslappende og underholdende. En kortstokk øker verdien til egenskapen og gir en scene for utendørs møbler, grilling utstyr og landskapsarbeid forbedringer som arbors, trellises og keramikk. Selv om bygge en kortstokk krever bare verktøy, materialer og grunnleggende snekker ferdigheter, kan planlegger å bygge en dekk øke hus bekymringer om ting som design og overholdelse av lokale koder.

Design

Velge et attraktivt og lett-å-bygge design for ditt hjem dekk som er også innenfor budsjettet er en av de første skrittene som dekk planlegging. De vanligste stedene for dekk er rett utenfor kjøkkenet eller spiseområde. Huseiere mangler selvtillit i dekk design ferdigheter kan finne det lettere å konsultere med en profesjonell dekk byggmester for anbefalinger om størrelsen og stilen av dekk best for deres hjem og plass. Alternativt er gjeldende oppussing bøker om dekk og utendørs strukturer gode kilder for design inspirasjon.

Bygge koder

Huseiere som planlegger å bygge sine egne dekk finne ut om deres lokale zoning og bygge koder for å unngå kostbare feil og bøter. Bygge koder hjelpe sikre helse og sikkerhet av bygg og eiendom beboere, og gjelder områder og strukturer på utsiden av en bygning som innsiden, som innkjørsler, gjerder, utendørs lampposts og trapper og dekk. I tillegg til bygningsstandarder, kan lokale zoning forordninger diktere hva og hvordan du kan bygge utenfor hjemmet på eiendommen. Siden graving er vanligvis involvert inn innlegg og footings, kontakt lokale verktøy for å sikre området for å være gravd opp er ikke over begravet kabler eller verktøy linjer.

Footings og Foundation

Dekks footings og foundation innramming er noen av de viktigste funksjonene å installere riktig. Footings--strømmet sement baser i bakken innlegg som holder opp dekk settes inn som--må være nivå, samme dybde og dyp nok å støtte trygt dekk strukturen. De er en av de første oppgavene foretatt mens bygge en kortstokk, etter påføring finans, eller støtte strålen knytte terrassebord til huset. Når footings og viktigste innlegg er på plass, er foundation utforming bygget rundt dem for sentral-plattformen på gulvet. Hus bekymringer om footings og Stiftelsen inkluderer feste finans riktig å støtte dekk uten skade bygningen utvendig, lokale frysing dybden av jord i footings blir og maskinvaretypen feste dekk komponenter.

Verktøy og materialer

Verktøy og materialer som trengs for å bygge en kortstokk er en betydelig betraktning hvis du planlegger å gjøre jobben selv. Leie eller låne verktøy som bandet sager og øvelser for makt kan være en bedre idé enn å kjøpe store elektroverktøy som du ikke vil bruke mye etter prosjektet. Grunnleggende verktøy som hammere, sanders, nivåer og tape tiltak er en mindre investering og vil være nyttig å ha på hånden etter endt dekk. Huseiere har en rekke materialer å velge mellom å bygge sine dekk, inkludert cedar, behandlet trelast og resirkulert plast trelast, med forskjellige vedlikeholdskrav over livet til dekk.