Hummingbird vinduet behandlinger

April 4

Hummingbird vinduet behandlinger

Hummingbirds er publikum til lags. Deres rask, rasende livsstil og vakre dristige farger er et symbol på sommeren. Lyse fjærdrakten synes å trekke folk og har dem å sette ut fuglebrett hver vår for å tiltrekke seg disse uimotståelig skapninger. Det synes at hummingbirds har alltid trukket folk til dem. I dagens kultur elsker vi å se dem og beundre deres fart og smidighet. Lyriske trodde hummingbird symbolisert spredning av livet på jorden. Krigerne var enda oppkalt etter hummingbirds, som de er fredelig fugler, men beskytte sitt territorium godt. En måte å holde glans og farger av hummingbirds året er å bruke hummingbird vinduet behandlinger.

Hummingbird gardiner

Hummingbird gardiner kommer i en rekke stiler. For en veldig feminint utseende, prøv ren hummingbird og blomst blonder gardiner fra themarketplace.com. Disse gardiner har en vintreet mønster som ble opprettet ved hjelp av National Wildlife Federation. For å fullføre hummingbird temaet, ville landsbyen smijern hummingbird gardin stang opprette en koordinert effekt. Disse finnes på opentip.com.

Hummingbird Glassmaleri

Glassmaleri hummingbird solen fanger er en populær måte å presentere kolibrier. Farget glass vindu solen fanger kan finnes på worldofhummingbirds.com. Disse solen fanger henge i et vindu ved sugekoppen eller et bånd eller en streng. De er laget av fargerike glassmalerier som gløder briljant når solen treffer den. En annen populær hummingbird vinduet behandling er Glassmaleri klynger seg. Dette er plast vindu klistremerker som ser ut som glassmalerier. Disse finnes på bluejay.com.

Barnas vinduet behandlinger

Dora Explorer hummingbird vinduet behandlinger tilbys på sengetøy og ting eller lnt.com. Disse fargerike og vil legge et snev av natur til noen lille jentas rom. Et annet alternativ for å lage hummingbird vinduet behandlinger for et barns rom er å skure lokale stoff butikker i våren og sommeren å finne hummingbird mønstret stoff. Dette stoffet kan lett bli gjort i gardiner kjøpt mønster.