Hummingbird planter som gjør det bra i skyggen

March 31

Hummingbird planter som gjør det bra i skyggen

Hummingbirds er morsomt å se, men de fargerike lite løpesedler er også et viktig medlem av økosystemet som de på insekter og pollinering av planter. Selv om tiltrekke hummingbirds er enklere med stort utvalg av planter som trives inne lys solskinn, er det også mulig å tiltrekke hummingbirds til en skyggefull hage. Hummingbirds er tiltrukket til mange fargerike planter vil blomstre beste med omtrent fire timer sollys per dag eller mindre.

Flerårige blomster

Columbine (Aquilegia canadensis), som gjør det bra i delvis skygge, er en gammeldags wildflower som vil tiltrekke seg hummingbirds våren og forsommeren. Hummingbirds tiltrekkes til brann pink (Silene virginica), som idrett røde blomstrer om våren og sommeren. Også kjent som er indiske rosa, brann rosa et godt valg for delvis skygge. De lyse røde blomster av kardinal blomsten (Lobelia cardinalis) vil tiltrekke hummingbirds med lyse røde blomster i August. Cardinal blomst foretrekker delvis skygge.

Årlige blomster

Den rosa, rødt og lavendel, trakt-formede oppblomstringer av fuchsia er den ideelle formen for hummingbirds og tiltrekker det miniatyr akrobater alle våren og sommeren. Fuchsia er en kjølig vær, skygge-kjærlig anlegget. Impatiens (Impatiens wallerana) er en skygge-kjærlig plante tilgjengelig i en rekke farger, inkludert rosa, lavendel, rød, voldsomhet og laks. Med sine saftige stammer og fargerike blomster, blek rosa til dyp rød og lyse gul - er begonier skyggen-tolerant bloomers som er en kolibri favoritt.

Busker

Rød blomstrende rips (Ribes sanguineum) gjør det bra i delvis skygge og vil tiltrekke hummingbirds med prangende røde blomster i tidlig til midten av våren. Salmonberry (Rubus spectabilis), som tåler delvis skygge, idrett klynger av lys rosa, magenta og mørke røde blomster våren til forsommeren. Hummingbirds elsker blek rosa, trakt-formede oppblomstringer av skinnende abelia (Abelia grandiflora), treet som vil gjøre godt i sun eller delvis skygge. The sweet nektar natt blomstrende jasmine prangende hvite blomster tiltrekker hummingbirds i hagen din. Natt blomstrende jasmine (Cestrum nocturnum) blomstrer best i full sol, men vil tilpasse filtrert lys eller delvis skygge.

Vines

Cross vine (Bignonia capreolata) er en høy-klatring vinranke som vil tolerere en rekke forhold, herunder full sol, lys eller delvis skygge. Cross vine vil tiltrekke hummingbirds med sine lyse oransje eller rødlig oransje, trompet-formet blomster i slutten av vinteren og våren. Japanske honeysuckle (Lonicera japonica) er en sterk klatrer som liker sol, men også gjør det bra i skyggen, tiltrekker seg flokker av hummingbirds med sin lilla-farget hvite blossoms gjennom hele vekstsesongen.