Humle dyrking

October 13

Humle dyrking

Mye dyrket for produksjon av øl, vanlig hopp (humle) legge til smaken og bevaring brygge. Et flerårig urteaktige vintre, canes fabrikken produserer årlig vokse som ettårige og plantens rotsystem lever på som en flerårig. Vanlige humle anlegget kan leve 10 til 20 år. Innfødt til Europa og Vest Asia, dyrking av anlegget nå finner sted i Nord-Amerika, Australia, Sør-Amerika, Asia og Afrika. En sterk plante, kan det gi statsborgerskap i områder.

Vekst

Vanlige humle planten vokser og blomstrer i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 3 til 8. En sterk dyrker, det kan nå en høyde på 15 til 25 fot, men kan vokse opp til 40 fot, og ofte sprer seg opp til 6 fot i bredde. Den vokser i fullt sollys, men det vil tåle delvis skygge. Den største veksten skjer når anlegget mottar fullt sollys. Den har en rhizome rotsystem som sprer seg lett. I løpet av våren, måneder canes av anlegget våren frem. Vanlige humle planten vokser raskt; ved slutten av juni, kan det stå 25 feet lang.

Krav

Bare kvinnelige humle fabrikken produserer kjegler. Den mannlige humle virker som en pollenizer. Kvinnelige vil fortsette å gi kjegler, selv uten en mannlig tilgjengelig. Humle anlegget krever minst 120 frostfritt dager å blomstre vellykket. For å produsere rikelig kjegler, bør anlegget ha minst 15 timer sollys per dag. Vanlige humle plante bare produserer tilstrekkelig kjegler i breddegrader mellom 35 og 55 grader. I løpet av vårmånedene krever felles humle anlegget fuktig jord. Anlegget må ofte ha ekstra vanning for å sikre at det forblir tilstrekkelig fuktig. Anlegget har en god soaking minst en gang per uke.

Jord, beskjæring og opplæring

Humle planten foretrekker sandholdig leirjord jord med en pH på 6 til 7.5. Hver våren anlegget drar nytte av kalium, fosfat og nitrogen gjødsel. I midten av juli, vil det også kreve ekstra nitrogen. Humle anlegget vil kreve hjelp som vintreet vokser. Vurdere beskjæring unge humle planter så bare to til seks canes forblir. Tog canes å klatre med klokken langs en ledning, knyttet til en innsats. Humle produsere kjegler på den øvre delen av anlegget, så det må støtte for å sikre at koner ikke lider skade. Vintreet har vanligvis en vertikale veksten vane.

Harvest

Harvest hopp kjegler sent til tidlig i høst måneder. Kjeglen skal føle seg tørr og papery å ta før høsting. Det vil også gi en klebrig gule pulveraktig lupulin stoff når rørt. Klipp humle vintreet base og lå det over bakken å klippe koner lett fra vintreet. Vinrankene gjør favoritt håndverket kranser etter innhøstingen finner sted. Bruk alltid en langermet skjorte og hansker under innhøstingen; følsomme personer kan lide en reaksjon på hekta hår på anlegget overflaten.