Hull i Hibiscus bladene fra skadedyr

July 19

Hull i Hibiscus bladene fra skadedyr

Hibiscus planter er medlemmer av Malvaceae familien. En av de mest populære busker i tropene, ifølge University of Florida, de fleste hibiscus danner store blomster som varer bare en dag. Blomstene blomstrer i en rekke farger, inkludert rød, lavendel, oransje og gul. Det finnes mange varianter av hibiskus planter, er alle utsatt for visse skadedyr som kan forårsake hull i bladene.

Center hull

Hibiscus bladene med hull i midten er vanligvis resultatet av snegler, snegler, leafminers og cutworms. Hullene kan vises som avrundet flekker eller tunneler over indre områdene av bladene. De kan oppstå når voksen flygende insekter legger egg på undersides eller baser av bladene. Som Larvene klekkes, begynner de å spise vegetativ vekst. Denne tilstanden kan være selv-begrensende, løse når Larvene forpuppe seg Stopp fôring. Hvis hullene er et resultat av fôring av snegler, biller og snegler, krever infested hibiskus behandling å løse tilstanden, spesielt hvis skaden er omfattende.

Kanten hull

Larvene er sannsynligvis skyldige i forårsaker hull med blader som danner langs ytterkantene. Som med noen varianter av leafminers, larvene klekkes og begynner fôring på næringsplanten. Bladene vises fillete og tygget rundt omkretsen. Larvene kan spise hele blad før de går til andre områder av løv.

Skade

Hibiscus planter tåler generelt mindre løvverk fôring uten problemer. Store angrep kan føre til tap av kraft, som vanligvis skjer når bladene begynner å gulne og slipp. Sopp og bakterielle infeksjoner kan være ansvarlig for noen skade for helsen til anlegget. Nematoder inn ofte i anlegget i svekket og skadet deler av bladene.

Behandling

Umiddelbar beskjæring av skadet bladverket er første skritt i å beskytte helsen til berørte hibiscus anlegget. Gir riktig vanning og gjødsling også hjelper øker heia og bidrar til å redusere skadene fra skadedyr. Hibiscus planter foretrekker godt drenert jord med en pH-nivået i 5.5 til 6.5. Vanning når en uke under tørke bidrar til å holde jorda litt fuktig i nærheten av røttene. Tre eller fire feedings kan årlig med 15-5-10 gjødsel bidra til å beskytte helsen til hibiskus planter.