Høye trær med tykke blader

September 2

Trær som vokser mer enn 30 fot høy gir skygge på sommeren, blokkere vinden i vinter, øke et verft personvern og reduserer uønsket støy. Trær med tykke blader har også den ekstra fordelen av brannmotstand. Tykk bladene inneholder flere vev og mer fuktighet, noe som gjør dem mindre brannfarlig, ifølge University of Florida's IFAS forlengelsen. Velg høy, bred-leaved trær som trives i din region US Department of Agriculture anlegget hardførhet sone og solen og jord.

Elms

Noen elms (Ulmus spp.) har tykke blader. Den bevingede Alm (U. alata) vokser til 40 fot høye med en lik spredning og er hardføre i USDA soner 6 til 9. Dette raskt voksende, løvtre treet vokser best i full sol og har tykke, serrated, mørk-grønne bladverket. Hvit elm (U. Americana) også har tykke blader med tenner marginer. Dette treet vokser 125 fot høye med et lignende oppslag og er hardføre i sone 2-9. Den foretrekker full sol delvis skygge og fuktig jord. Den glatte Alm (U. Red elefanter) har 8-tommers lange, tykke blader med grov topper og hårete bunner. Glatt elms vokse til 60 fot høy og er hardføre i soner 3 til 9. De vokser best i solen og fuktig, godt drenert jord.

Tupelos

Flere arter av tupelo (også spp.) har tykke blader. Den svarte tupelo eller sourgum (N. sylvatica) vokser til 60 fot høy med en 30-fots spredning. Det er hardføre i soner 3 til 9 og foretrekker solen å delvis skygge og fuktig, godt drenert jord. Svart tupelos har tykk, skinnende bladene som slår lilla, rød, oransje og gul høsten. Vann tupelo (N. aquatica) er hardføre i soner 6 til 9 og vokser til 50 fot høy med en 30-fots spredning. Dette deciduous tree har 4 til 7-tommen-lang, skinnende, tykke blader og gir red-til-lilla frukter. Vann tupelos solen vil delvis skygge og tolerere en rekke forholdene på stedet, inkludert stående vann.

Ficus

Flere varianter av fikentreet (Ficus spp.) har tykke blader. Gummitre (F. elastica) kan vokse til 100 fot høy og har tykk, skinnende eviggrønne bladverket. Fiddleleaf fig (F. lyrata) er oppkalt etter løvverk fiolin-formet, kjedelig-grønn, tykk. Dette evergreen vokser til 40 fot høye og har litt hengende, tornet grener. Gråtende fiken (F. benjamina) vokse til 60 fot høye med et bredt, 70-fots oppslag. De har tykk, skinnende eviggrønne blader og hengende grener. Disse fiken er hardføre i soner 10b 11 og vokser best i solen delvis skygge og godt drenert jord.

Andre bred-Leaved trær

Macho amur corktree (Phellodendron amurense) vokser til 45 feet høy med et lignende oppslag. Dette deciduous tree har tykke, læraktig, odd-pinnately sammensatte løvverk som slår en gult høsten. Det er hardføre i sonene 4 til 7, foretrekker solen og tåler en rekke jord. Amur corktrees produsere langvarig svarte frukter og har bølget, grå bark. I Tyrkia eik (Quercus laevis) vokser opp til 40 fot høye og har tykk, skinnende, blader med tre til sju lobes. Dette løvtre hardføre i soner 7 til 9 og foretrekker full sol. Den tåler tørke og en rekke jord. Tyrkia eik løvverk henger vertikalt på grener og rødt til brun i høst.