Høye røde blomstrende plomme trær

November 7

Plomme trær, som tilhører den Prunus arten, dyrkes for dekorative planter, prangende blomster og spiselig frukt. Det er flere forskjellige plomme treet kultivarer som varierer i planter, blomster og frukt. Thundercloud plomme trær er løvfellende trær som blomstrer blek rosa eller hvite duftende før blomstrende i 1 - til 3-tommers lilla frukter. Etter fruiting, Thundercloud plomme trær blad ut i lang, elliptiske-formet røde løvverk.

Hvor du vil plante

Plante dette blomstrende rød plomme treet der det mottar en full seks til åtte timer med sollys hver dag og har god plass til å spre seg og vokse til maksimal høyde og bredde på 25 fot. Plommer slippe alle sine blader i høst og vinter, og også forårsake søl når frukt slippe. Flere typer dyreliv, spesielt fugler, er tiltrukket av plomme treets frukt så plassere den i et område der rot og dyr ikke forårsake et problem.

Jord og vanning behov

Plommer tolerere nesten alle jord typer, men vokser best i en moderat fruktbare, godt drenert jord med et surt til litt alkaliske pH-område. Thundercloud plomme trær er moderat tørke-tolerant, men vokser best når vannet dypt en gang i uken i vekstsesongen. Redusere vanning i sovende vintermånedene.

Plomme skadedyr

Rød blomstrende plomme trær er følsomme for noen plomme skadedyr. Plomme curculios vises når blomstene begynner blomstrende frukt og de legger egg i fruktene. Se etter karakteristiske arr på plommer. Forhindre plomme curculios ved sprøyting plomme treet med kaolinleire rett som blomst petals begynne å falle av, og fortsetter i åtte uker. Bladlus samles langs plomme treets blad undersides og rundt bladnoder der de suger saft fra bladene. Dette fører plomme treet bladene curl og slå gul, og blomster og frukter vokse misformet. Bruk insecticidal såper eller hagebruk olje for å kvitte seg med denne plomme pest.

Plomme sykdommer

Når Thundercloud plomme trærne dyrkes under dårlig vekstforhold, er de utsatt for mange ulike sykdommer. Plomme lomme er en vanlig plomme sykdom som forårsaker svampete-lignende frukt som er store og misshapen. Fjern infiserte frukt og spray Glue sulfur soppdreper for å redusere videre spredning. Plomme blad skålde er vanlige plomme sykdom plomme trærne dyrkes i varme, fuktige områder. Symptomer indikerer forkrøplet vekst eller progressiv død av plomme treet. Det er ingen kur for plomme skålde og fjerning av treet er nødvendig. Plomme trær som utvikler svart, bli swellings langs grener og kvister er infisert med svart knuten. Fjern infiserte grener umiddelbart og bruke kalk-svovel for å redusere spredningen.