Høyde & bredden på en pre-treet

December 3

Høyde & bredden på en pre-treet

Høyden og bredden på en pre-treet, avhenger av sine arter. Typen som bærer tabellen frukt og har en behagelig duft varierer fra ultra-dverg patio varianter til standard høyde trær som vokser opp til 20 fot høye. Høyere, dekorativ varianter lukter noen ganger ille.

Ultra dvergene

Ultra-dverg Bartlett, D'Anjou og Kiefer pære trær vokser fra 4 til 6 fot høy og 4 fot bred. De er ideelle beholder plantene for liten uteplass hager, ifølge Pacific lunder nettsted, som sier de gir opptil 30 pærer i sesongen.

Bartlett

Bredden på et standardformat Bartlett pære tre er det samme som høyden som er vanligvis rundt 12 fot, men kan gå opp til 20. I likhet med de fleste pære trær, det er kaldt hardføre til US Department of Agriculture soner 5 til 7.

Kieffer

Sykdom-motstandsdyktig Kieffer pære vokser opp til 25 fot høy og 10 fot bred. Det gjør det bra i USDA soner 4 til 9. Dens frukt smaker godt frisk, hermetisk eller desserter.

Høye Ornamentals

Bradford pære og Cleveland pære er høye ornamentals som kalles botanisk Pyrus calleryana. Begge har overflod, hvite blomster som er pen, men lukter dårlig, ifølge Cleveland botaniske hagen. Bradford vokser opp til 50 fot høy og 35 fot bred, mens Cleveland kan være 40 fot høye og 20 fot bred.