Høy tetthet frukttrær

November 23

Høy tetthet frukttrær

For å forlenge frukt beskjære sesongen, kan gartnere velge å plante et utvalg av frukttrær med varierende modning ganger i en frukthage. Ikke alle frukttrær kan blomstre i et kompakt hage miljø, der en gartner planter trees tett sammen for å maksimere plass. Plante over fire trær i ett hull, er opplæring og hekk beskjæring noen måter gartnere plante høy tetthet hager og frukthager. Resultatet av massiv planting øker vanlig avling belastningen. Høy tetthet planting begrenser en størrelse, betyr det ikke vil vokse så høyt som vanlig størrelse trær. Denne størrelse reduksjon beviser en fordel under innhøstingen tid når en gartner ikke har å bruke en stige eller annet utstyr for å nå treets topp frukt.

Epletrær

Epletrær trives i høy tetthet frukthager. Når epletrær er størrelse kontrollert, på grunn av avstanden, trær nå en maksimal høyde på 8 til 10 fot og frukt produksjonen starter to til tre år etter planting. Trærne krever regelmessig trening og beskjæring i sommermånedene sørge treet vokser ikke til høy, blokkerer en nærliggende treet fra vokser. Beskjære gir en imponerende rekke epler for en overskygget eplehagen.

Lemon Tree

Ifølge en Journal of brukt hagebruk rapport utføre sitrontrær i høy tetthet hager og frukthager når trent i Sentral-systemet. Fordi sitrontrær har omfattende rotsystem, men er ekstremt allsidig, utføre trærne godt under første stress vokser i en tett kompakt område.

Appelsintrær

Valencia oransje trær og andre oransje varianter som mandarin trær, utføre i høy tetthet frukthager treet. Appelsintrær og andre citrus varianter, men krever omfattende opplæringssystemer, som beskjæring, kontrollere høyde og sikre en høy mengde appelsiner for høsting.