Høy oksygen planter for et hjem

September 2

Høy oksygen planter for et hjem

Oksygen er den mest verdifulle anlegget biprodukt av fotosyntese. Selv om alle planter produserer oksygen som følge av fotosyntesen, er noen planter mer effektiv produsenter av oksygen enn andre. Høy oksygen planter er ikke bare estetisk gledelig tillegg til interiøret; en 1989 studie av National Aeronautics and Space Administration rapportert at oksygen-høytytende planter er effektiv reduksjonsgir av farlige kjemikalier og luftbårne bakterier som bidrar til innendørs luftforurensning.

Engelsk eføy

Engelsk eføy er en klatring evergreen som er klassifisert som en invasiv plant grunn av rask og aggressiv veksten. Engelsk eføy er et populært valg for utendørs bunndekkende, men når holdt potted innendørs, anlegget viser imponerende oksygen kapasitet og luft forurensning reduksjon egenskaper. En 2005 studie publisert av The American College of allergi, astma og immunologi rapportert at engelsk eføy vist en 75 prosent reduksjon i luftbårne muggsoppsporer. Forskerne konkluderte med at engelsk eføy ikke bare holdt løftet for å øke oksygen produksjon men også for å redusere forekomst av allergi-relaterte mold reaksjoner. NASA forskning videre bekrefter at engelsk eføy er en av beste innendørs huset planter for å redusere luftbårne kjemikalier og bakterier. Engelsk eføy er en invasiv klatring plante, holde den i en hengende planter på en skyggefull plass og vedlikeholde vanlige beskjæring for å hindre uønskede overvekst.

Spider-anlegget

Edderkopp planter er gjenkjennelig ved deres tynne blader, som har en særegen gule blodåre ned. En 1985 studie publisert av Journal of Mississippi Academy of Sciences fant at, i 24-timers tid spenn, edderkopp planter eliminert nesten alle spor av karbondioksid nivået i et lite rom. Nybegynner innendørs gartnere er sannsynlig å gjøre godt med potted edderkopp planter; edderkopp planter er motstandsdyktig mot sykdom, og kan justere flere klima som mangel på vann grunn til å overse.

Bambus Palm

Mange palmer rapporterer høy oksygen generasjon, men bambus håndflaten er spesielt godt egnet til å redusere innendørs luftforurensning fordi det er lett å vokse, kan tilpasses mange jordsmonn og klima forhold, og fremmer også ren fuktighet i luften for å hindre tørre forhold under kaldere måneder. Dr. B.C. Wolverton, økologi ekspert og forfatter av "Løv planter for fjerne innendørs luft forurensninger fra energieffektive hjem" viser bambus palm som en av hans beste foreslått planter for rensing av innendørs mellomrom.

Houseplant omsorg

Hvis du leter etter en dekorativ innendørs anlegg med imponerende oksygen gir egenskaper, kan du vurdere potted gerbera tusenfryd. Gerbera tusenfryd er kjent for sine dobbelt lag av tynne, delikat petals i farger, fra hvit til gul til rødt. I tillegg til dekorative verdien, Gerbera tusenfryd også vise en merket evne til å fjerne luftbårne kjemikalier fra luften og erstatte dem med ny, ren oksygen. Gerbera tusenfryd krever litt mer vedlikehold enn andre high-oksygen-yield planter; holde dem i fruktbar, godt drenert jord og i lys områder for beste vekst.