How-to: Vindu skjermene

April 2

How-to: Vindu skjermene

Windows-skjermer er en fin tillegg til ditt hjem det tillate du å la sommeren bris gjennom windows uten bugs som følger med det. Legge til skjermer i windows er ikke en vanskelig prosjekt. Lære ferdigheter involvert installere et skjermvindu vil hjelpe deg når det er en uunngåelig rive fra husdyret eller vind som blåser tre lemmer og andre tunge gjenstander inn i skjermen.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden på vinduskarmen. Ta målene til jernvarehandelen å kjøpe riktig rammestørrelsen. Jernvareforretninger vil ofte sett sammen rammen for deg.

•Still mesh skjermen på en tabell og klemme ned én side med slutten av skjermen med den. Clamping skjermen ned hindrer aluminium bukker mens du installerer mesh skjermen materialet.

•Rull ut nettet til det den andre siden av rammen, og klemme ned på skjermen når det overlapper 3/4 til 1 tomme. Kutt skjermen på hjørnet i en 45 graders vinkel like før sporet i aluminiumsramme, som passer spline.

•Plasser plast spline over sporet og screen materiale og roll spline i sporet, bruker en konkav Berg. Rullene er tilgjengelig fra de fleste jernvareforretninger. Fjerne spline og reroll hvis noen bunter eller bretter vises.

•Trim overflødig skjermen materialet fra rammen, bruke et verktøy kniv.