How-To: Kompost Bin

August 28

How-To: Kompost Bin

Å lage hjemmelaget kompost er en billig og enkel prosedyre som ikke krever mye plass. Selv om det er en rekke holder enheter som du kan velge, er den enkleste en søppelbøtte eller hyllen med et tettsittende lokk som du legge avfall til komposteres. Ikke bare gjør denne prosessen resirkulere kjøkken og tunet avfall, det reduserer mengden plass det opptar på søppelfyllinger. Når det er klar, innlemme organisk conditioner med din hage eller beholder jord å berike den med essensielle næringsstoffer.

Instruksjoner

•Locate et skyggefullt sted med godt drenert jord i hagen din for kompost bin. Kontroller stedet er nær kjøkkenet så du lett tilgang til den, og fortrinnsvis nær en vannkilde slik at du kan holde innholdet jevnt fuktig hele tiden. Avgjøre om du vil plassere hyllen vannrett over stedet eller stå det loddrett.

•Measure lengden og bredden på hyllen hvis du vil legge den vannrett over det valgte stedet. Overføre målingene til den valgte spot med pulverisert kritt merke en rektangulær oversikt over området. Hold den rektangulære konturen 2 inches større enn kompost bin.

Legge murstein direkte over kritt disposisjonen, linjeavstand 2 til 3 inches hverandre. Ikke bry deg med dette trinnet hvis du foretrekker å stå hyllen over stedet.

•Drill hullene over kroppen til fat, inkludert base og lokk. Vær hullene 0,32 half-tommers widescreen, rader linjeavstand 4 til 6 inches hverandre. Avløp og lufting hullene hjelpe inneholdt avfall brytes for å opprette kompost.

•Samler opp kjøkkenet og tunet skrap legge til kompost bin. Legge til "grønn" avfall som gress, Gran planter, frukt og grønnsaker skreller og kjøkken utklipp i en plast bøtte eller beholder og "brun" avfall som tørkede blader, flis, strimlet papp stykker, kaffe filtre og løvtre anlegget borekaks til en annen bøtte /. Chop eller kutt større materialer i 2-tommers-ruter før du legger dem til bøtte.

•Kopiering avfallet fra to bøtter i søpla, danner 2 - 3 tommers tykke vekslende lag av grønne og brune avfall. Stoppe fylle bin når materialet er 5 inches fra toppen.

•Mist innholdet i fat med lys spray fra en hageslange. Unngå dousing materialet komposteres med vann. Innholdet skal være så fuktig som en wrung ut svamp. Sett lokket på plass.

•Vipp bin slik at den hviler vannrett på siden hvis du forberedt murstein disposisjonen for. Fjern mursteinene fra fronten og presse hyllen i. Erstatte klossene for å hindre hyllen i å rulle ut.

•Mix avfall ofte å hjelpe nedbryting. Bruk en høygaffel for å blande innholdet i loddrett hyllen to til tre ganger i uken, eller rulle vannrett hyllen to ganger i uken i seks til åtte komplett rotasjoner.