Housesitter sjekkliste

October 25

Housesitter sjekkliste

Når du vil være borte for en lengre periode, kan det være i din beste interesse å leie et hus sitter. En hus sitter kan være en venn eller en profesjonell og vil bo hjemme babyskrik eller besøke den etter en tidsplan som begge enig. Det er alltid en god idé å etablere forventninger og forskrifter for ditt hus sitter før du drar på ferie eller reise. En sjekkliste å minne din sitter av ansvar som han har avtalt.

Kontaktinformasjon

Når du forlater hjemmet ditt av noen andre mens du er borte, vil du sørge for at hun vet som skal kontaktes i tilfelle en nødsituasjon eller uvanlig situasjon. Telefonnumre, adresser og e-postadresser for visse folk bør gis til sitter. Kontroller at du forlater din egen kontaktinformasjon. Hvis du bor i mer enn ett sted, lar en reiserute og kontaktinformasjon for hvert sted du vil bo. Det er også lurt å forlate navn og kontaktinformasjon av naboer eller et nært familiemedlem i tilfelle du ikke kan nås. Også la kontaktinformasjonen din foretrukne rørleggere, vaktmestere og andre vedlikehold i tilfelle det er et hjem vedlikehold beredskap.

Det er viktig å forlate lokale kontaktinformasjon for krisesituasjoner. Også, hvis du har et sikkerhetssystem, vær sikker på avreise sikkerhet selskapets informasjon og noen koder hus sitter må armen og avvæpne systemet.

Husk å fortelle noen som kan komme hjem for en tjeneste at det vil være en hus sitter så de ikke blir skremt når de ser en fremmed i ditt hjem.

Regler

Når du forlater hjemmet ditt i hendene på en hus sitter, er det greit å angi regler for denne personen. Om hun bor hjemme eller ikke, kan du fortsatt har forventninger om hennes oppførsel. Det er akseptabelt å spørre at hun ikke har besøkende, ikke bruke visse ting, holde seg borte fra visse områder av hjemmet eller følge andre spesifikke forespørsler du har. Hvis du leier, kan la en kopi av leieavtalen være nyttig som referanse for egenskapen regler.

Ansvarsområder

I tillegg til å være en fysisk tilstedeværelse i hjemmet ditt, kan du ha en rekke ting du ønsker ditt hus sitter å gjøre. De kan inkludere ting som å slå på lysene på et bestemt tidspunkt eller vanning planter, en hage eller et verft. Du vil kanskje også din huset sitter å sjekke e-post, ta ut søpla eller betale alle regninger som kan oppstå under ditt fravær.

En hus sitter kan også regelmessig starte biler hvis du vil være borte i lengre tid, bidrar til å sikre at batteriet ikke renne.

Det er også en god idé å inkludere noen du forventer huset sitter å fullføre på sjekklisten. Husk å ha en full lager alle rengjøring forsyninger du forventer huset sitter å bruke.