Houseplant vekst

July 20

Houseplants legge tekstur og et snev av farge til våre hjem. Voksende innendørs planter krever en forståelse av vårt hjem miljø og hvordan det påvirker plantevekst.

Vekst Essentials

Ifølge Texas A & M University er light den viktigste faktoren i houseplant vekst. Lysmengden houseplants motta bestemmer hvor lenge en plante forblir aktiv og hvor mye det vokser. Temperaturen på ditt hjem er en viktig del av houseplant vekst. Løv planter trives i hjem med temperaturer som spenner fra 70 til 80 grader Fahrenheit og 60 til 68 F natten. Vann er viktig for plantevekst. Gi tilstrekkelig mengder vann, men ikke overwater, fordi dette fremmer fungal sykdommer.

Miljømessige faktorer

Houseplants krever en økt fuktighet for vekst. Gruppere planter tett og sprøyting en fin tåke av vann på bladverket daglig er to måter å øke fuktighet. Kulde utkast og gass ovner kan redusere houseplant vekst. Mange planter er følsomme for gass.

Betraktninger

Når du velger en houseplant, vurdere området der det vil vokse. Anlegget Etiketter inkluderer lys, vann og ernæring krav. Velg bare sunn, sykdomsfri planter å bringe inn i hjemmet ditt.