Houseplant Spider Mites

December 10

Hageplanter er ikke alene i plaget av skadedyr; din houseplants kan også bli påvirket. En av de mest vanlige gjerningsmennene er edderkopp mite. Spider mites kan formere seg raskt og skade og drepe anlegget, så raskt anbefales

Ikke et insekt

Spider mites er nært knyttet til edderkoppen. De lever på saft av anlegget bruker munnen nål som. De trives i varme, tørre forhold og er vanskelige å se med det menneskelige øyet.

Forebygging

Holde anlegget sunn. En plante som sliter med å overleve er mer sannsynlig å gi etter for spider mites. Etter å ha jobbet med anlegget vask hendene samt hage verktøy du kan ha brukt å unngå spredning av en ukjent infestation.

Symptomer

De første tegn på spider mites er en liten gul misfarging på undersiden av bladene. Som infestation vokser, kan du merke tynn bånd mellom bladene.

Mild Infestation

Oppvaskmiddel og vann vil bli kvitt en mild infestation. Tørk begge sider av hvert blad. Insecticidal såpe skal også fungere på dette stadiet.

Moderat til alvorlig Infestation

Hagebruk oljer, tilgjengelig på mange hage butikker, er den mest effektive Sprayen mot spider mites. Insektmidler er også effektive. Hvis anlegget er alvorlig infisert med spider mites, er den beste tingen å gjøre fjerne det å hindre spredning til andre planter.