House Cleaning Tips for hardt vann

February 21

Disse hvit flekker rundt vasken og på din benkeplater angir ikke akkurat at du er en rotete person, snarere de fortelle deg at vannet byen som er vanskelig. Hard flekker er på grunn av overskytende basisk i vannet, hvilke er en metallisk basis som oppløses i væsker. Når hardt vann tørker på harde flater, metall i vann reformene, farging plast. Rense dem er lett, og det er flere måter å gjøre dette.

Acid rengjøringsmidler

Fjerne hard flekker med syrebasert rengjøringsmidler - den beste måten å rengjøre hardt vannflekker. Bruke et rengjøringsmiddel som inneholder fosforsyre, med 4-6 prosent syre. Lime skala fjerning rengjøringsmidler er tilgjengelig fra mange dagligvarebutikker. Du kan bruke renset med en høyere syre, men må du skylle rensemiddel fra overflaten. Noen flekker kan ta flere anvendelser av renere å fjerne stedet. Pass på å bruke briller og hansker når du søker renere, som det kan være skadelig for øynene og huden. Sitronsaft og kremen av tartar er to naturlige metoder for å fjerne flekker. Bland sitronsaft med litt vann for å fortynne løsningen, og gnir det på flekken. Med kremen av tartar, ta en liten del av det og blande den med vann til en tykk pasta. Naturlig syre i denne blandingen ville hjelpe fjerne flekken.

Slipende rensemidler

Hvis acid rengjøringsmidler ikke er tilgjengelig. Det kan hende du kan bruke rengjøringsmidler i stedet. Slipende rensemidler bruk friksjon med kjemikalier for å fjerne flekker. Slipende rensemidler kan være skilt på hardt vann stedene å lysere eller fjernes. Problemet med rengjøringsmidler er at regulær anvendelse til visse overflater kan forårsake materialet klør eller bære bort. Ikke bruk rengjøringsmidler på glassfiber, keramikk eller glass, som de er for harde og vil avlyse overflaten.

Dusj Heads

Hvis du har hardt vann akkumulering på din dusjhoder, fjerne dusjhodet og dukke det i en pott. I denne potten bør være en lik blanding av hvit eddik og vann. Ta denne blandingen til en byll. Når blandingen er en byll, plasserer dusjhodet i, dekker potten, og la det småkoke i rundt 20 minutter. Slå av varmen og la dusjhodet sitte i noen timer. Kontroller at tak er fjernet, og deretter erstatter dusjhodet. Hvis hodet er fast til dusj, kan du bruke en plastpose fylt med hvit eddik og vann blandingen og stram bag med gummistrikk rundt dusjhodet. La dusjhodet suge over natten.