Høsting Pinon nøtter i Colorado

March 13

Høsting Pinon nøtter i Colorado

Pinon nøtter høstes fra Colorado pinyon. Det er innfødt til Colorado og New Mexico og produserer frø fra kjegler som høstes for mat. Tillatelsen er obligatorisk for storskala høsting, men personlig harvest krever ingen gebyr. Personlig fangst er 75 pounds per år i Colorado. Frøene er ofte kalt pinjekjerner og har vært en stift mat for innfødte hele Nord-Amerika.

Instruksjoner

•Sett på hansker og lue å beskytte deg mot klissete sap som pinyon trær utstråler. Hvis noen fester seg til huden din, kan du bruke vegetabilsk olje for å gni den av.

•Still stigen mot treet. Pakk tarp rundt foten av treet. Du kan dele plukke koner fra utvendig greinene eller alternativt riste dem ned på tarp.

•Plasser noen kjegler som er ikke åpne i burlap poser og la dem sitte i solen for et par dager. Dette vil forårsake koner åpne slik at du kan få på frø. Snu sekkene daglig slik varmen jevnt fordelt.

• Rist poser kraftig for å fjerne frøene fra koner. Skille ut koner og deretter sile de resterende chaff og frøene gjennom en maske eller skjermen. Gjøre små grupper og kaste frø lett på nettet for å oppmuntre chaff og huden å slough av og separat.

•Bevegelsessensoren ut renset frøene. Furu mutter trenger litt annen behandling som deilig i sin naturlige tilstand. De kan ristet i en ovn eller stekt i en panorerer å løslate oljer og smaken. Lagre dem i et kjølig sted å holde dem friske.