Høsten landskapsarbeid ideer

May 5

Browns, gule, røde og gull definere høst. Disse varme farger bringer tankene kjøligere dager og netter, Halloween, hay rides og gresskar. Landskapsarbeid yard for høsten involverer forberede din hage for vinteren samt accentuating virkelig utrolig fargene på denne sesongen. Innlemme faller dekorative elementer samt faller blomster og planter vil hjelpe deg å skape et vakkert fall landskap å smigre hjemme.

Trær

Tiltrekke seg oppmerksomhet fra hele nabolaget med planting av Velg, fantastisk trær som interiøret når blad fargeendringer. De fleste trær er vakre når fleshed ut med full grønne blader, men noen av dem er bare utrolig høsten. Oaks, kornell og røde maples generere lyse røde bladene i høst. Blant de mest utrolige farget bladene med de i gul fargetoner. Sukker maples, bjørk og svart lønn produsere blader i ulike nyanser av gult. Husk disse bladet farger når landskapsarbeid personlige hager og beholdere for å innlemme disse fargene for å samle den hager og tre design.

Fall Planting

Høsten er den beste tiden å plante blomster i de fleste områder, men det er en flott tid å nyte fruktene av din hardt sommer hagearbeid arbeidskraft. Velg avdøde bloomers våren som vil eksplodere i farger som de kjøligere månedene kommer. Krysantemum kan tåle noen kule dager og netter og er ofte betraktet som ryggraden til en høst-hage. Aster og sedum er spesielt hardføre planter legge mykere fargetoner lys rosa, lilla og blues til høsten hagen. Husk at fallet været bringer kjøligere temperaturer, men trenger du å vanne hagen din regelmessig.

Landskapet aksenter

Høsten gir en perfekt mulighet til å trekke våre gresskar, cornstalks og høy baller til å opprette et nydelig landskap å feire sesongen. Ikke vent for uken før Halloween. I stedet opprette en dekorativ hage med fire eller fem stablet hale baller stablet som trinn. Sted potted krysantemum, cornstalks og gresskar gourds ved inngangen til oppkjørselen eller på verandaen. Velg mødre som utfyller fargen på bladene på din trær eller blomstrende faller planter i hagen din.

Høst Continer hagearbeid

Alle beholdere bokstavelig talt kommer med fall blomster. Plant ornamentale gresstyper, stemorsblomster, kale og mødre i en beholder og plasser fokus på en høyballen. Omgi det med gresskar, spøkelser og Troll. Legg disse plantene fall hage kantlinjene for å knytte design sammen. Noen virkelig utrolige farger finnes i planter som tåler faller været. Kale er en slående blå, mødre komme i hver farge for regnbueørret og bli plantet for å komme tilbake neste år. Kontroller at haugen mulch rundt mødre når de blomstrer og vann regelmessig gjennom hele vinteren for å bevare din investering.