Høsten grovfôr Planting alternativer

November 19

Høsten regnes som en av de mest effektive tidene av året for planting, ifølge Michigan State University forlengelsen. Planting høsten forbereder planter vinter og legger bakken for optimal våren gjenvekst ved å reservere nødvendige nivåer av proteiner og karbohydrater i anlegget kroner og røtter. Fall er også den ideelle tiden tillater for regenerasjon og dannelse av nye skudd. En rekke grovfôr anlegg treg når plantet i høsten.

Neper

Kansas State University forlengelsen siterer neper som blant de beste fallet grovfôr avlinger. Avlingen er kort-krydret med rask vekst er klar til bruk i 80-90 dager. Nepe topper inneholder 15 til 22 prosent proteiner og røttene har ca 10 prosent proteiner. Utvide grovfôr i sen høst eller vinter ved å plante forskjellige varianter av nepe hybrider inkludert svensken, en lang sesong plante med store, spiselige rot. Svenske tar opptil 180 dager for maksimal produksjon. Sorten er høyere gir enn andre neper og er godt tilpasset slutten-fall beite.

Rye

Rug gress er en av de beste kildene til høsten grovfôr, ifølge Purdue University forlengelsen. Rug gir bedre grovfôr enn mange andre høsten eller våren liten grovfôr korn gitt sin raske vekst og høyt tilpasning til lave temperaturer. Rye har mindre palatability som grovfôr, men fortsatt beitet tungt siden den trives i fravær av andre grønne forages. Rye grovfôr modnes tidligere enn hvete og triticale og er mer hardføre vinteren i forhold til begge disse grovfôr avlinger. Rug for grovfôr brukes ofte i kombinasjon med røde eller crimson kløver.

Crimson kløver

Crimson kløver er en årlig Belgfrukt generelt plantet i høst for grovfôr. Planten vokser opp til 2 1/2 fot høy og har lys grønn, hårete løvverk. Crimson kløver utfører beste faller grovfôr i områder som ikke oppleve ekstreme vintre og germinates beste i fuktig jord. Beskjære innretter frisk å ufruktbar jord, foretrakk godt drenert bakken. Anlegget reseeds mye med tilstrekkelig vekstforhold og tilstrekkelig nivåer av fuktighet i jorda. Crimson kløver tolererer ikke mye eller svært sure jord, og har et moderat nivå toleranse for skyggen.