Høst ametyst Encore asalea

August 3

Høst ametyst Encore asalea

Høst ametyst Encore asalea er et stadig mer populært tillegg til landskapsarbeid oppsett. De er ekstremt kaldt-hardføre og vokse bedre i full sol enn vanlig asalea. Av Encore hybrid asalea, har høst ametyst ulike også vært den beste utøver og mest produktive bloomer.

Encore asalea

Encore er asalea en hybrid av rhododendron og asalea. Robert E. Lee, en azalea oppdretter i uavhengighet, Louisiana, utviklet en rekke hybrider og begynte å slippe dem for publikum i 1998. Nå er det mange typer Encore asalea med en rekke blomst farger og egenskaper. Alle typer, men blomstre på våren med andre asalea og igjen i høst.

Utseende

Høst ametyst ulike vokser 4 til 5 fot høy og er en relativt bred busk. Er det en eviggrønn busk, aldri miste sine blader. I våren og sommeren har den mørke grønne blader; men i høst og vinter slår bladene til en dyp nyanse av rødt. Høst ametyst produserer lilla rosa blomster som måler ca 2 inches over.

Planting

Høst ametyst asalea vokser best i opp senger, men de kan trives i godt drenert jord. Test din jord og deretter bruke jord endringer justere pH til mellom 5.5 og 6.5. Du kan også legge organisk materiale, som kompost eller gress utklipp, på dette tidspunktet å øke næringsstoffer i jordsmonnet. Plant din asalea dypt nok til å dekke roten systemer og grundig vann dem umiddelbart etter planting.

Rutine omsorg

Høst ametyst Encore asalea er enkle å vedlikeholde etter planting. For det første året, vann dem nok til å holde jorda fuktig; men trenger du ikke å vann dem senere, med mindre det er tørke i ditt område. Befrukte med gjødsel slow-release etter våren blomstrende sesongen går. På dette tidspunktet, kan du også lett beskjære busker, om nødvendig.