Hoover Steam Vac 3 instruksjoner

August 18

Hoover Steam Vac 3 instruksjoner

The Hoover SteamVac er en kraftig rengjøring maskin som kan grundig damp Rengjør din gulvtepper. En damp-rengjøring maskin som Hoover er en investering som vil betale for seg mange ganger over. Du kan spare mye penger rengjøring tepper selv, i stedet for å betale noen til å komme og gjøre det flere ganger i året. En annen fordel med å ha maskinen på hånden er at du kan rengjøre søl og søl øyeblikkelig, før de har tid til å sette flekker i tepper. Selv om den Hoover SteamVac støvsuger, bør du aldri bruke den tørke vakuum din gulvtepper.

Instruksjoner

•Vacuum din gulvtepper grundig med vanlig støvsuger før du bruker damp renere. Hell rengjøringsmiddel i tanken. Hvis du rense tepper, bruke 5 oz.; Hvis du rense møbelstopping, bruke 3 oz legge 1 gallon med varmt vann fra springen til tanken. Teste et lite område for farge hurtighet før du begynner rengjøring hele teppet.

•Rengjør teppet med steam-rense maskinen. Tømme utvinning tanken og legge ferskvann og rensemiddel flere ganger, etter behov. For å tømme tanken utvinning, unlatch lokket fra tanken. Fjerne tanken fra maskinen ved å trekke det rett opp og dumping det skitne vannet.

•Rinse teppet med rent vann på samme måte hvis du velger å skylle - det er ikke nødvendig. Tillate teppet tørke ordentlig før du begynner å gå på den. Tømme tankene og la dem tørke godt før du setter maskinen tilbake sammen.

Tips og advarsler

  • Det anbefales at du bruker Hoover brand gulv rengjøringsmidler i maskinen siden de er spesielt utviklet for å fungere med maskinen.
  • Ikke oppbevar den holder SteamVac med vann eller rengjøringsmiddel i tankene.