Honning Locust Tree Pods

March 3

Honning locust treet (Gleditsia triacanthos), medlem av ert (Fabaceae) familie, produserer pod-formet frukt som inneholder frø og en klissete, søt masse som ligner honning og gir treet sin vanlig navn. Indianere brukte tradisjonelt cellulose som mat og masse kan også være gjæret for å gjøre øl.

Beskrivelse

Honning locust pods er flatt og ofte vridd og en tøff, læraktig hud. Disse pendulous pods varierer fra rødaktig-brun til mørk brun og måler 8 til 18 inches lang og 1 tommers bred når de modne. De inneholder 10 til 20 brune ovale frø som hver ca 1 cm lang. Pods modnes rundt midten av September i sørlige klima og rundt midten av oktober i nordlige klima. Pods til slutt faller til bakken, men noen ganger bo på trærne i vinter.

Bruk som dyrefôr

Honning locust tree pods gir proteinrik mat for mange dyr, inkludert kveg, geiter, hjort, ekorn, kosten, kaniner, Vaktel og stær. Ifølge Springtree land-og skogbruksskole prosjektet sammenlignes den ernæringsmessige verdien av pods havre og bygg, men variabel fra prøven til prøven, avhengig av voksende forhold. Storfe er ikke kunne fordøye frø, men sauene kan. En måte som treet sprer seg til andre steder er som frø i avføringen til storfe og andre dyr.

Betraktninger

Ikke alle honning locust trees Produser pods. Spesielt har thornless honning locust treet, som vanligvis er plantet i en trestruktur, ofte ikke pods. Pods kan være ganske rotete på en plen, er tre varianter som produserer få eller ingen pods ofte foretrukket for landskapsarbeid.

Fun Fact

Du kan bruke honning locust tree pods gjøre julen kranser. Først montere bunter av eviggrønne greinene på en wire krans form og deretter bruke varmt lim for å knytte pods.