Honning Locust Tree identifikasjon

July 29

Honning locust (Gleditsia triacanthos) er en middels stor tre som kan vokse fra 25 til 80 fot høy, avhengig av sorten og den geografiske plasseringen. Treet er medlem av Erteblomstfamilien (Fabaceae) og produserer vridd, flat pods som er rødbrun og ca 8 til 10 inches lang og 1 tommers bred.

Wood- og Bark

Treets rødlig tre er grovt kornet. Honning locust bark er mørk rødbrun og ganske glatt. Eldre trær har bark som bryter inn i lange, flate, tynn, langsgående rygger med krøllete kanter.

Kvister og torner

Honning locust treet har slanke, skinnende kvister som er grønnlig brun rødbrun. Vanligvis treets eldre kvister, grener og stammen har 4 - til 8-tommers lang torner som kan være enkelt eller kan tre eller flere grener, men om lag 10 prosent av trær som vokser i naturen har ikke torner, ifølge Iowa State University skogbruk forlengelsen.

Blader

Honning locust tree har alternative blader og kan ha både sammensatte (et blad med to eller flere brosjyrer på samme blad stammen) og dobbelt sammensatte blad (hver brosjyre er delt i flere mindre brosjyrer) på det samme treet. Bladene har en delikat, fjærlett utseende med 15 90 brosjyrer. Hver brosjyre er 1/3 til 1 1/2 inches lang, med små viden spredte tenner. I høst slå bladene vanligvis grønn-gul, eller noen ganger gyllen gul.

Blomster

Mannlige og kvinnelige blomster av honning locust trær vokser på egen trær. Knopper er hovedsakelig innebygd i grenen med bare tips stikker. Deretter blomster dukke opp i midten av våren. Flower farge er gul eller grønn.

Thornless honning Locust

Thornless honning locust er en populær tre plante for skyggen langs bygatene, spesielt i USA og sørlige Canada. Thornless honning locust har vanligvis få, om noen, pods, selv om noen ganger treet vil ha mange pods. Dette treet har en tendens til å være kortere og har mindre masse enn wild honey gresshopper.