Honeywell Safe instruksjoner

February 7

Honeywell Safe instruksjoner

Honeywell safe installert i hjemmet ditt kan beskytte viktige elementer og dokumenter fra tyveri, brann og vann. Honeywell er tilgjengelig ved nøkkelen, tastaturet eller en kombinasjon av begge. Honeywell safe installeres i veggen, boltet fast til bakken eller sitte fritt på bakken. De kommer i en rekke størrelser, fra 1 fot over 5 fot i høyden. Når trygt er installert i hjemmet eller på kontoret, lære å sette opp passord og betjene enheten.

Instruksjoner

•Skriv fabrikk-forhåndsinnstillingen adgangskode skrives ut i manuelt å åpne safen for første gang. En grønn indikatorlampe lyser og døren Klikk åpner. I de neste fem sekundene, trekke døren åpen i håndtaket. En rød indikatorlys lyser Hvis passordet er feil angitt. Hvis passordet er feil angitt tre ganger på rad, låser trygge automatisk deg ut i 20 sekunder. Mer feil passord forsøker resultatet i en lengre sperringsperioden.

•Skyv knappen røde minne på innsiden av døren å programmere din adgangskode. Tastaturet avgir en lyd og en gule indikatorlampen lyser. Angi et nytt passord mellom tre til åtte tall langt inn tastaturet. Trykk på "B"-knappen. Tastaturet avgir en lyd og gule indikatorlampen lyser for å signalisere at nye passordet er lagret.

•Skyv håndtaket ned i låst posisjon med døren fortsatt åpen for å teste nye passordet. Tillate noen sekunder for døren å automatisk låse. Angi det nye passordet på talltastaturet og trykk på "A"-knappen. Låsen åpner med et hørbart klikk. Trekk opp håndtaket for å åpne låsen.

•Gå tastlåsen dekker under tastaturet til siden for å åpne safen med en av de medfølgende overstyre tastene. Nøkkelen lar deg omgå passordet i tilfelle du glemmer koden eller tastaturet batteriene dø. Sette inn nøkkelen i låsen og vri det mot klokken. Dra i håndtaket, og trekk døren åpen.

•Åpne trygge dør med tasten eller adgangskode å få tilgang til i akkumulator kammeret, hvis tastaturet batteriene kreve endring. Presse kammer batteridekselet av pressmiddel med fingrene og skyve det i den utskrevne pilen retning. Fjern de gamle batteriene, kaste dem skikkelig og installere fire nye AA-batterier. Sett på dekselet og test passordet før slå døren.

•Sett inn elementer til trygge, holde dem klar av døren. Lukk døren og bringe håndtaket til låst posisjon.