Homesteading muligheter

February 25

Homesteading muligheter

Moderne homesteading er levende og godt, tilbyr to forskjellige måter å dyrke en fremtid av jorden rundt deg.

Urban homesteading innebærer å ta den på selv å forvandle en selvdrevet, urbane microfarm landet. Urban homesteading kan du adoptere nivået av selvstendig bærekraft du er komfortabel med, samtidig som fordelene av byen og forstedene livet.

En moderne vri på Homesteading Act i 1862 foregår i Amerikas Midtvesten. Den opprinnelige Homesteading handle tilbys land eierskap av opptil 60 hektar i bytte for landbruk land i fem år. Ifølge Moder Jord News, "småbyer ønsker å styrke og stabilisere befolkningen gir bort gratis bolig mye... kalt mini-homesteading."

Starte en Urban gård

Urban homesteading er en beslutning du gjør å slå hva plass du har tilgjengelig i en selvdrevet miljø. En av de enkleste måtene å bryte inn urbane homesteading er gjennom hagearbeid. Selv en liten leilighet har vanligvis et sted å vokse urter eller tomater. Starte liten, selv om du har god plass. La størrelsen på hagen din vokser med tillit og evne.

Selvforsynt urbane Homesteading

Byen huser på byens mange kan forvandles til arbeider, urbane microfarms oppretter et bærekraftig levende miljø for folk som bor der. Plantene er alle valgt basert på miljøet og beboerne behov. Merinntekter kan komme fra workshops, seminarer, oppsøkende programmer og presentasjoner.

Et godt eksempel er den urbane gård, som begynte som en familie eksperiment i 1980. Dervaes familie forvandlet deres California urbane mye til "en organisk permakultur hage som forsyner oss med mat hele året."

Midtvesten Homesteading dag

Minnesota, Kansas, Nebraska og Nord-Dakota alle tilbyr gratis land som et lokkemiddel for befolkningsvekst på landsbygda. Byer som ønsker å opprette underinndelinger tilbyr gratis mange personer bygge hus og flytte. I tillegg til gratis landet, byen Ellsworth, tilbyr Kansas 70 prosent skatt rabatter og jobb-jakt assistanse til potensielle homesteaders. Nettsteder og organisasjoner som Kansas gratis Land gir detaljert informasjon om hver byens salgsmuligheter og tilbud.

Homesteading i morgen

Løftet om frie land og programmeringen har trukket folk sammen, lagre byer, skoler og små bedrifter for over hundre år. Homesteading, i en form eller en annen, vil fortsette å gi mulighet for folk å komme sammen og lage livet til sine drømmer.