Home Building tilskudd for pensjonister i Wisconsin

February 1

Home Building tilskudd for pensjonister i Wisconsin

Trygg, rimelig bolig er en nødvendighet for folk i alle aldre. Pensjonister som bor i delstaten Wisconsin kan ha nytte av en rekke stipendprogram som er utformet for å tilby tilgang til hjem eierskap for lav inntekt eldre. Disse tilskudd kan brukes til å bygge et hus i Badger staten eller foreta nødvendige tilføyelser og forbedringer for å gjøre hjemmet tryggere, mer rullestol eller energieffektive.

Wisconsin HUD tilskudd

Den amerikanske avdelingen av Urban utvikling er et føderalt finansiert organisasjon som gir tilskudd til lav inntekt søkere for å få sikker og tilstrekkelig bolig. Disse tilskuddene er fordelt på enkelte stat-nivå og kan brukes mot forskuddet hjemme, foreta nødvendige bolig reparasjoner for å gjøre eksisterende strukturer tryggere og bedre isolert eller for bygging av ytterligere rom eller ramper for å gjøre hjemmet mer rullestol vennlig. Wisconsin seniorer som ønsker å søke om HUD-baserte tilskudd kan gjøre dette ved å bruke direkte gjennom sitt lokale Wisconsin HUD kontor for godkjenning.

WHEDA Foundation Grant

Lav inntekt eller skrøpelige eldre pensjonister kan kvalifisere for boliger tilskudd utgitt gjennom The Wisconsin boliger og Economic Development Authority. Disse tilskudd administreres på årlig basis, og kan brukes å hjelpe søkere som oppfyller finansielle kvalifiseringsvilkårene for å få ned betaling hjelp mot byggingen av en hjem. Tilskudd utgitt gjennom WHEDA kan også brukes til å foreta nødvendige tilføyelser og strukturelle reparasjoner på eksisterende boliger i tilfeller der hjem har blitt usikker grunn av alder eller trenger endringer å gjøre hjemmet mer vennlig til dem som lider fysisk handikap. Interesserte søkere kan søke direkte gjennom Wisconsin bolig og Economic Development Authority.

VA støttes bolig

Deaktivert eller hjemløse eldre veteraner hele delstaten Wisconsin kan kvalifisere for tilskudd som er utformet for å gi permanente boliger for hederlig utladet medlemmer av det amerikanske militæret. Disse tilskudd, utstedt gjennom USA Department of Veterans Affairs, kan brukes å hjelpe hjemløse og økonomisk vanskeligstilte og funksjonshemmede veteraner forskuddsbetaling hjelp som kan brukes mot kjøp av en hjem. Tilskudd kan også brukes til å gjøre strukturelle reparasjoner eller for å bygge flere ramper, rom eller heiser som vil gjøre hjemmet mer brukervennlig for veteraner som lider av service-relaterte skader som har resultert i en funksjonshemming.