Holde brødet i et brød skuff

December 16

Noen mennesker holde brødet i countertop brød bokser eller i kjøleskapet. Brød skuffer er en god, men litt sjeldnere, løsning. I motsetning til brød bokser holde skuffer din brød av arbeidsområdet på kjøkkenet. Kjøleskap lage brød kaldt og midlertidig hardt, som kan du ikke liker hvis du bare ønsker et stykke å gå med middag. En godt brød skuff unngår slike en fallgruve.

Hva er en brød skuff?

Avhengig av hvordan de tidligere eierne utstyrt kjøkkenet, kan du ha en brød skuff og ikke engang vet det. Brød skuffer ligne normal kjøkken skuffer på utsiden. Når du drar dem åpne, men vil du se et lokk som må fjernes for å få tilgang til innsiden av skuffen. I mer moderne programmer er denne lokket vanligvis tre eller lufttette plast, spesielt tilpasset skuffen. Hvis kjøkkenet er en eldre versjon, kan du ha en antikk tinn brød skuff, som kan ha hull slo i lokket for luftstrøm. Uansett hvilken type du har, formålet er den samme: lagre brød trygt og holde den frisk.

Brød lagring

Beef brød inneholder ofte konserveringsmidler som bidrar til å holde den frisk og myk, dag etter dag. Det vil fortsatt tørke ut hvis du lar det pakket, men ikke så raskt som hjemmelaget brød eller andre konserveringsmidler-free brød. Brød inneholder en viss fuktighet; hvor mye avhenger av brød, samt klimaet der det er bakt. Hvis det blir for fuktig, kan det fort bli moldy. For best resultat, opprettholde samme grad av fuktighet i brød som når den kjøles etter bakervarer. En lufttett brød skuff hjelper, med mindre du bor i en varm og fuktig klima.

Betraktninger

Hvis du bake ditt eget ferskt brød, la det avkjøles helt før den lagrer den. Plassere varmt brød i en lufttett beholder forårsaker kondens, som vil gjøre din brød går dårlig raskere. Også, hvis du planlegger å holde mange typer brød, brytes tett med plastfolie før du plasserer dem i ditt brød skuff. Dette holder de forskjellige smakene av brød fra mingle i en ubehagelig mash smaker. Hvis du har sterkt flavored brød, som en hvitløk surdeig, vurdere å holde det fra andre brød - hvitløk er sterk nok til å overmanne bare plast brytes.

Advarsel

Mens de er sikkert dekorative, gjør antikke brød skuffer med lufthull slo i toppen ikke så godt en jobb på holder brød frisk som lufttett skuffer. Hvis du har blitt lagring din brød i en antikk skuff og har lurt på hvorfor det blir bedervet raskt er årsaken at den lette tilgangen til luft stjeler fuktighet fra ditt brød. Vurdere å få en lufttett plast beholderen som passer innenfor ditt brød skuff. På den måten kan du fortsatt nyte dekorative utseendet av skuffen, og ferske brød, også.