Hjemmelaget Wire gjerde båre

January 4

Konstruere et vevd eller sveiset wire gjerde til inneholde husdyr eller beskytte hagen er en tilfredsstillende og rimelig landskapsarbeid prosjektet. Når gjerdestolper er sikret og i stedet, er installere netting infill materialet enkel. Mesh er knyttet til første gjerdestolpen, strukket, så knyttet til tilstøtende innlegget. Med bare hendene for å strekke infill materialet kan resultere i en ikke-enhetlig utseende eller sagging netting. Strekk verktøy distribuere uniform force langs bredden av infill materialet, produsere en profesjonelle utseendet til det ferdige prosjektet. Opprette din egen wire-stretching verktøyet tar bare minutter og krever ingen verktøy eller avansert snekker ferdigheter.

Instruksjoner

•Measure bredden av gjerde. Merk en 2 tommers-x 4-tommers planke, omtrent to tredjedeler av bredden på infill materialet. Kutt på linjen.

•Lay planken på en flat overflate med sine to-tommers overflater vannrett. Bruk en målestokk og blyant til Skriv en linje ned i planken, fra den ene enden til den andre. Merk linjen langs cirka tre tommer fra hverandre.

•Bruk en drill og kjøring bit å kjøre en tre skruen gjennom hvert merke, i tre. La hodet på skruene stikker ca en tomme fra overflaten av bjelken.

Tips og advarsler

  • Wire-stretching verktøyet brukes av trekke hodene til skruene på loddrett ledninger av infill og trekke, uniform pressmiddel over verktøyet.
  • Kommersielt tilgjengelige gjerde bårer kommer i standardstørrelser, brukes på infill materialer av varierende bredde. Det er ikke avgjørende å distribuere spenning i hele bredden av materialet til tilstrekkelig strekke, uten skjemmende, ledningen, derfor wire båre som er omtrent to tredjedeler bredden på infill materialet (trinn 1) skal tilstrekkelig distribuere spenning uten å gjøre verktøyet altfor tungvinte.
  • Bruk hansker når du bruker dette verktøyet.