Hjemmelaget Vinyl vinduet renere

June 26

Rengjøring vinyl Vinduer ligner rengjøring de laget av andre materialer, men de fleste produsenter anbefaler bruker en renere som ikke vil visne eller skade vinyl området rundt glass ruter. Mens det er noen rengjøringsmidler som er trygge å bruke med vinyl windows, kan du spare penger ved å lage dine egne med bare noen felles husholdning produkter. Hold din windows ren og ser som nytt ved bare å bruke produkter som er bevist for å hindre skade på vinyl windows.

Hvit eddik

Hvit eddik er en helt naturlig og miljøvennlig produkt som er trygg å bruke på vinyl windows. Hvit eddik gjør fjerne alle tørket på partikler, og kan hjelpe bryte gjennom voksaktig belegget etterlatt av tidligere brukt kommersielt produsert. Hvit eddik er også en naturlig deodorizer, og kan fjerne pet, røyk eller matlaging lukt fra innsiden av windows.

Oppvaskmiddel

Dish såpe forlater en stripefrie skinne på windows, og fjerne alle fettete buildup forårsaket av forurensninger i luften. Dish såpe gjør fjerne fastsittende rester, og forhindrer at behovet å skrubbe windows overdrevet, som vil forhindre skade glasset. Pass parabolen såpen du bruker ikke inneholder blekemidler eller klor tilsetningsstoffer, da dette vil føre den vinyl delen av windows for kjedelig for tidlig.

Avisen

Hold lo buildup og striper på overflaten av windows til et minimum ved hjelp av aviser rydde dem i stedet for filler eller papir håndklær. Aviser motstå bryte ned og er mer miljøvennlig enn å bruke papirhåndklær for å gjøre jobben. Hvis du er engstelig om blekk-buildup på hendene, kan du bruke gummihansker hindrer at blekket utvasking på huden. Ikke-porøse vinyl overflater rundt windows er ikke utsatt for absorberer blekk, som gjør avisen en akseptabel valg når du rengjør dem.

Instruksjoner

Før rengjøring vinduene, bland sammen ¼ kopp eddik, ½ TS oppvaskmiddel og 2 kopper vann i en sprayflaske. Bland innholdet sammen ved å riste flasken briskly og spray det på overflaten av windows. Bruk en svamp å arbeide alle partikler gratis fra overflaten og deretter squeegee mesteparten av de resterende renset fra glasset. Krølle et stykke avis og bruke den tørke overflaten av vinduet å forlate en stripefrie glans.