Hjemmelaget Vinyl gulv renere

January 22

Rengjøring vinyl gulv kan være vanskelig fordi du må bruke et rengjøringsmiddel som fjerner oppbygging og rester uten å spise bort på vinyl finish. Striper er et annet problem som vanligvis skjer når rengjøring vinyl gulv. Mens du kan kjøpe mange rengjøring produkter som ta opp disse bekymringene, kan de være dyrt og full av kjemikalier. Du kan lage din egen hjemmelagde vinyl gulv renere til en brøkdel av kostnadene, med elementer som er mest sannsynlig allerede i hjemmet ditt.

Eddik og vann

En kombinasjon av eddik og vann er en grunnleggende løsning å rense vinyl gulv. Legge til en gallon av lunkent vann i en bøtte og hell i en kopp eddik. Dette ikke bare fungerer som desinfeksjonsmiddel, men også det dreper lukt og bakterie. En flaske eddik koster ca to dollar og varer i flere vasker. Eddik seg også holder mopp desinfisert, øke levetiden rengjøring. Eddik er en alle-naturlig bestanddel, egnet for alle vinylbelegg.

Alkohol og oppvaskmiddel

Oppvaskmiddel er en mild avfettingsmiddel som etterlater ingen rester (perfekt for vinyl gulv). Kjører en gallon av lunkent vann til rengjøring bøtte, så Legg til 1/2 kopp rubbing alkohol og 1/2 kopp med eddik. Til slutt røres i to til tre dråper flytende oppvaskmiddel (litt oppvaskmiddel går en lang vei). Rør med din mopp, og rengjør gulvet som vanlig. Dette fungerer bra som en daglig eller bi-ukentlige renere og desinfeksjonsmiddel, holder din gulvet skinnende og bakterier gratis.

Duftende Vinyl gulv renere

En duftende versjon av en hjemmelaget vinyl gulv renere, hell en gallon av lunkent vann i en bøtte, legge til en kopp med eddik, legg deretter fire skjeer med sitronsaft. Dette toner ned sterke lukten av eddik. Til slutt Legg 15-20 dråper av din favoritt eterisk olje; tea tree olje og peppermynte olje fungerer også fint som duftende rengjøring elementer. Tørke gulvet som vanlig, og du vil ikke bare ha et rent og desinfisert gulv, men også en frisk-smelling rom.