Hjemmelaget Vinyl fasader renere

November 22

Du kan rengjøre holdbare vinyl Fasader med liten innsats. Rengjør den årlige å fjerne skitt, pollen, eller rusk som har samlet året og forlot din hjem ser mindre enn upåklagelig. Prøve denne enkel hjemmelaget rensemiddel, som fungerer like bra som detaljhandelsprodukter til en brøkdel av prisen.

Skyll fasader

Først skyll vinyl Fasader med en hageslange. Bruke en middels makt strøm, arbeide fra toppen av hjemmet ned til bunnen. En god skylling vil fjerne løs rusk ikke har satt i hjemmet fasader. Arbeid deg i hele hjemmet til du har skylles alle fasader. Du må bruke en tunge makt strøm til høyere nivåer av ytterkledning utenfor området for en middels strøm.

Vask fasader

Neste, bland vann og flytende oppvaskmiddel i en bøtte. For hver gallon, legge 20 dråper oppvaskmiddel. Bruk en håndpumpe hageslange vedlegg, som kjører løsningen gjennom hageslange, opprette en kraftig rengjøring strøm. Arbeide i 5-fots deler samtidig, og skyll med klart vann å hindre suge tørking, som kan lage skjolder og vannet flekker. Fungerer fra topp til bunn før du har vasket hele hjemmet riktig. Dette vil fjerne resten av buildup og vanligvis krever ingen ekstra arbeid.

Pensel fasader

For vanskelig å nå rusk i områder som nekter å komme med en hageslange vask, innlemme en pensel rengjøring. Bruk samme løsning blandingen, og enten kjøpe en kommandopost pensel fra din oppussing lagre eller leie en pensel en RV utleie butikken. Dypp penselen i løsningen og skrubbe ytterkledning til rusk har løsnet. Igjen, innarbeide 5 fot seksjoner, og skyll å forhindre alle løse partikler eller såpe avskum fra innstillingen i vinyl Fasader. Denne enkel løsning av vann og parabolen vaskemiddel renser ytterkledning effektivt uten å skade noen busker eller vegetasjon i hjemmet.