Hjemmelaget vindu Glass rengjøringsmidler

July 5

Hjemmelaget vindu Glass rengjøringsmidler

Kommersielle vindu rengjøringsmidler kan være kostbart og noen ganger hard på grunn av kjemikalier de inneholder. Masseproduksjon av disse rensemidler krever store mengder energi for både produksjon av formelen og emballasje. Hjemmelaget vindu rengjøringsmidler kan opprettes med flere vanlig husoldning ingredienser og redusere behovet for de masseproduserte kommersielle.

Eddik

Eddik har desinfiserende og deodorizing egenskaper som gjør det perfekt for sikker husholdning rengjøring. Hvit destillert eddik kluter fra en glassoverflate uten å forlate striper bak, slik at det blir enda mer effektiv enn mange lavere-end kommersielle vindu rengjøringsmidler. Eddik fungerer best når fortynnet med en lik mengde med varmt vann. Papirhåndklær, gamle aviser eller Mikrofiberkluter kan brukes til å tørke av vinduet ren.

Ammoniakk

Et populært valg for mange hushold renhold jobber, ammoniakk er den aktive ingrediensen i de fleste kommersielle vindu rengjøringsmidler. Non-sudsing ammoniakk skal brukes for windows, mens regelmessig merket ammoniakk kan brukes for mopping eller Klesvask, der det vil være skylles grundig. Non-sudsing ammoniakk renser effektivt og tørker raskt fra glassflater når fjernet. Bruke ammoniakk i hjemmelaget rensemidler gir førstegangsbrukere en renere ligner på de du kan kjøpe i butikken, men uten ekstra kjemikalier for fargestoff og duft. Hvis du foretrekker noen duft, legge noen dråper eterisk olje til en blanding av 1 kopp ammoniakk og 1 kopp varmt vann.

Rubbing alkohol

Rubbing alkohol brukes ofte til sterilisering, førstehjelp og rengjøring. Det tørker for fort når brukt full styrke og har fortynnes for å rengjøre glass uten å forlate striper bak. Når blandet med ikke-sudsing ammoniakk og vann, gjør alkohol en renere som er sterkere enn eddik og mindre illeluktende enn ammoniakk alene. Sudsing ammoniakk kan brukes, men det vil være vanskelig å fjerne fra glass uten en grundig skylling med rent vann.

Sitronsaft og brus

Sitronsaft har fett-skjæring egenskaper på grunn av kraftig og naturlige sammensetningen av sitrus juice. Saften fra en sitron kan legges til 2 kopper brus, 1 ts cornstarch og noen dråper peppermynte eterisk olje opprette et minty sitrus vindu vaske løsning. Denne løsningen, i motsetning til andre, kan brukes å skrubbe windows men må være skylles bort grundig. Cornstarch legger en deigaktig tekstur for å tillate løsningen å holde seg til vinduet som du skrubbe med en myk Bristol scrub pensel eller mikrofiber klut.