Hjemmelaget vedkammer

February 24

Hjemmelaget vedkammer

Det er ingenting som nyter en varm brann en kald vinter kveld, og har en god tilførsel av brensel på side er en nødvendig del av opplevelsen. Før det kan brenne effektivt, frisk ved må kurere eller tørke i flere måneder, og vil bidra til å beskytte din brensel fra regnet være det klar for den første kald høstdag. Hjemmelaget vedkammer tar litt kreativitet, men det kan oppnås raskt og rimelig.

Utendørs

Uansett lagringsalternativet du velger, trenger du en god plassering for lagring av din ved. Velg et sted som er høyere enn omkringliggende bakken slik at vann ikke vil samle under din firewood. Velg en plassering som er skjermet, slik som under et tre, eller planlegger å dekke din ved med en presenning å holde tre tørt.

En enkel løsning er å stable veden mellom to trær som er åtte til 12 fot fra hverandre. Trærne fungere som støtter å holde veden på plass. Eller du kan bruke fire metall T-innlegg for å etterligne støtte handlingen av trærne. Kjøre to T-innlegg i bakken rundt 12 inches hverandre å danne en støtte ende, og drive de andre to i bakken rundt åtte fot unna, også 12 inches fra hverandre. Du har et tomt rektangel stable veden i. Vurdere å sette bølgeblikk eller en gammel tarp på bakken mellom T-innlegg eller trær å gi en base som vil holde den nederste raden av stabelen tørr.

Washington State Department of Ecology gir enkel planer for å bygge en vedskjulet. Laget av tre og papp boks eller plast for taket, designen er syv fot høy foran og bakker til seks fot på ryggen. Det er åtte feet lang og fem fot dypt med side sporene å tillate ventilasjon, gi rikelig rom for vedkammer og beskyttelse mot elementene.

Noen lagre ved under verandaen overheng, med innlegg som støtter for ved haugen. Betong veranda gulv vil også tillate deg å holde tre på bunnen av hoper tørr. National Fire Protection Association (NFPA) anbefaler imidlertid at brensel ikke være stablet mot bygninger å redusere muligheten for veden å antennes pensel eller skogbranner og skade din strukturer. Før du velger å stable veden nær hjemmet eller andre bygninger, vurdere risikoen for brann og påfølgende skaden den kan forårsake.

Innendørs

Når høsten og vinteren kommer, lagre små mengder ved nær huset for å lage starter og fôring brannen lett. Legg ved i en trillebår og holde den under en veranda overheng eller i garasjen. Bruk en tung lerretssekker innbringe nok brensel i flere timer, men lagre tre fra peisen for å sikre at gnister ikke hoppe inn tørr treet og forårsake en uønsket brann.