Hjemmelaget vaskerom såpe

December 3

Hjemmelaget vaskerom såpe

Hjemmelaget vaskerom såpe er et billig og jord-vennlig alternativ til kommersielle vaskemidler, som vanligvis inneholder mange skadelige kjemikalier. Selv om noen hjemmelagde Klesvask såpe oppskrifter krever et kommersielt såpe, du kan bruke en organisk såpe fra helsekost butikken eller nettforhandler for å sikre at din hjemmelaget vaskerom såpe blir en helt naturlig vaskemiddel.

Tre-ingrediens

Du kan lage ditt eget tre-ingrediens hjemmelaget Klesvask soap for pennies. Først må du få noen slags bar såpe. Du kan bruke alle scented eller unscented såpe som du har på hånden. Deretter må vasking brus. Vask brus eller natriumkarbonat, finnes vanligvis i dagligvarebutikker i Klesvask midtgangen. Til slutt må boraks. Boraks eller natriumborat, er et hvitt pulver som er vanligvis pakket i en boks og funnet i Klesvask midtgangen i din lokale matbutikk. Hvis du ikke finner boraks eller vaskepulver på din lokale matbutikk, finner du disse elementene online.Begynn med rist 1/3 av din bar såpe, og plassere den i en kjele på komfyren. Legg ca seks kopper vann til såpe og småkoke blandingen til såpe er smeltet. Deretter legge ½ kopp av boraks og ½ kopp vasking brus til blandingen. Rør blandingen til alle ingrediensene har oppløst og fjerne såpe blandingen fra varme. Nå, hell fire kopper varmt vann i en bøtte, legge til såpe blandingen og rør godt. Legge en gallon av vann pluss seks flere kopper vann til bøtte. Rør og tillate blandingen til å sitte i minst 24 timer å gel. Når det er klar, kan du bruke ½ kopp gel per Last på Klesvask.

Hvit eddik

Du kan også gjøre en rimelig hvit eddik-baserte hjemmelaget vaskerom såpe. Du trenger en kopp hvit eddik, en kopp vasking brus, en kopp natron og ¼ kopp av Castilla såpe, en såpe som er vanligvis laget av olivenolje, jojobaolje eller kokos olje. Du finner vanligvis Castilla såpe på helsekostbutikker eller nettbutikker. Vil du kjøpe flytende Castilla såpe.Hell den flytende Castilla såpen i en bøtte. Rør i vask brus og bland godt. Legg bakepulver til blandingen og bland godt. Deretter tilsett eddik i et par dråper på en gang. Blandingen vil skummet når du først legger til i eddik, så hold ansiktet langt nok unna blandingen så det ikke vil komme inn i dine øyne, nese eller munn. Blandingen blir veldig klumpete først, så fortsette å rør til det er glatt. Du kan bruke ½ kopp hvit eddik-baserte hjemmelaget såpe per full Last på Klesvask.