Hjemmelaget vannkanner og fontener

January 12

Hjemmelaget vannkanner og fontener

Design, stil og størrelse variasjonen av kommersielt tilgjengelig vannkanner åpner døren til en rekke muligheter for hjemmelaget fontenen design. Fra en enkel, frittstående vannkanne fontene fleretasjes design, vannkanner fungere både bassenget og tut for en hjemmelaget fontene.

Bokser som fontenen tut

Mange vannkanne design arbeid vakkert som tuter for hjemmelaget fontener. Sidevåpen tuten gjør en dekorativ fontene tut på en separat bassenget komponent, spesielt hvis vannkanne er over bassenget med arm-tuten vinkelrett mot bassenget åpningen.

Stå vannkanne på en stabel av pavers eller henge den på et tre innlegg å oppnå nødvendig høyden. Vipp kan ved stabling utleggere høyere på baksiden av eller deaktivere det i en vinkel. Vanntett konstruksjon limet vil holde kan i stedet.

Fontenen bassenget

Vanning bokser med store topp åpninger og sidehåndtakene kan gjøre dekorative bassenger for hjemmelaget fontener. Blokkere tilgangen til vanne kan tut fra innsiden kan bruke en metall, gummi eller plast ark. Ellers kunne bassenget vannet unnslippe via vannkanne tuten. En vannkanne fontenen bassenget kan stå alene som en fontene med en liten, nedsenkbar fontenen pumpe og en tilknyttet kilde.

Pumpen skyver vannet opp gjennom kildens utspring og flyter i en spray som faller tilbake innenfor. For å bruke vannkanne som en beholder bassenget, Plasser et annet element, for eksempel en mindre vannkanne, på toppen av bassenget med Avslutt tuten klar for å strømme tilbake til vannkanne.

Hjemmelaget fontener

Hvis du vil opprette en hjemmelaget vannkanne fontene, må en liten fontene pumpe, et eget basseng og en vannkanne støtte hvis du planlegger å bruke vannkanne som fontenen tuten. For å kanalen vannet fra bassenget på vannkanne, Velg fleksibel plast rør, kobber rør eller PVC-rør.

Definere fontenen design med vanning kan plasseres slik at tut/armen faller over midten av bassenget. Plassere pumpen i bassenget, koble kanalen materiale til spissen på fontenen og deretter kjøre den diskret på innsiden av vannkanne.

Fylle både vannkanne og bassenget med vann før du starter pumpen. Vann vil flyte fra den vannkanne utvidet armen til bassenget og deretter recirculate gjennom kanalen i vannkanne.

Variasjoner

Endre det generelle utseendet av fontenen din hjemmelaget med forskjellige beholder bassenger for vannkanne tuten. Plasser en vannkanne over en dekorativ planter bassenget for å forbedre en hagearbeid temaet fontenen design. For en mer rustikk stil av fontenen, plasser vannkanne over en gammel bøtte bassenget. Opprette en lagdelt vannkanne fontene ved å plassere tre eller flere vannkanner på et innlegg, hvert på et høyere nivå enn sist. Kontroller at hver tut lander over toppen åpningen vannkanne ett nivå under.