Hjemmelaget tre klær hyller

October 7

Tørketromler opprette en betydelig bulk er de fleste familiens budsjetter, med en gjennomsnittlig elektriske tørketrommel koster 35 cent per belastning, ifølge nettstedet sparer strøm. Multipliser denne kostnaden av flere laster per uke, eller noen ganger per dag, og det er lett å se hvorfor en tre klærne rack er et tiltalende prosjekt for budsjett-samvittighet forbruker.

Materialer

Grunnleggende materialer brukes til å opprette mange hjemmelaget tre klær hyller. Planer kan ringe for 2-ganger-4 brett, store plugger, skruer og hengsler. De tre komponenter foretrekkes løvtre for sin holdbarhet.

Planer

Planer er tilgjengelig for tre klær hyller fra mange ulike kilder. Trebearbeiding bøker kan inkludere en tre klærne rack som en god nybegynners prosjekt. Planer er tilgjengelig for kjøp eller mange Internett-kilder tilbyr gratis planer og instruksjoner for å bygge grunnleggende prosjektet.

Verktøy

Hvis du vil opprette en tre klærne rack, tynne spenn av tre---er ofte plugger---knyttet til en solid ramme. En drill og skrutrekker er de grunnleggende verktøyene brukes til å plassere tre klærne rack. En annen nyttig verktøyet er en sander forme bitene.