Hjemmelaget tre kitt

November 24

Hvis du har noen gang gjort noe med tre men spikeren gikk i feil sted, eller kanskje hammer traff tre for hardt og opprettet en bulk, pleier det å ødelegge utseendet på prosjektet. Du kan imidlertid med tre kitt, fikse disse feilene og gjengi dem umerkelig. Det kan være vanskelig å finne rett tre kitt å matche fargen på tre og korn i Beef formlene, men måter å gjøre det hjemme og matche din tone perfekt.

Hva du trenger

Det er ikke veldig mange ingredienser i woody putty og det er en veldig grunnleggende produkt å gjøre. Du vil heller bruke sagmugg av tre som du har igjen fra arbeider på prosjektet, eller du kan ta en bord så og lage noen. Må de tre fineste du har.

Det er et par ulike typer limet som du kan bruke, men det avhenger av hva du gjør. PVA gule lim bør bare brukes for når du ikke trenger å flekk det fordi hvis du prøver, vil du bare ha flekker over arbeidet. Til farging fungerer Skjul lim. bedre. Du trenger også et stykke bord som å blande putty, en dowel og din flekken.

Blande ingrediensene

Sett fint så støv på brettet og langsomt helle limet i sagflis, blande det med din lille plugg. Du kan også bruke fingrene, men det er ganske rotete.

Nå som du har en blanding må du kna den inn i teksturen viktig å fylle hullene og bulker. Dette kan du jobbe den med hendene, rulle den rundt fingrene, klemme og squishing for å gi det gjenkjennes tacky følelsen.

Matchende flekken farge

Hvis du er flekker tre, må tilsvare tre kitt til den bestemte fargen som kan være en av grunnene til at du valgte å lage din egen. Dette er ikke en vanskelig oppgave heller.

Når du har gjort din woody putty, ta en del av det og legge noen dråper flekken, lite om gangen, og bland det godt. Hvis det er for mørkt, kan du legge mer kitte, dermed årsaken bare blande en del av den. Hvis putty er for lyst, Legg en liten bit mer flekken. Legge flekken i små intervaller vil sikre at du får riktig farge uten mye hassle.