Hjemmelaget tre-håndtert bestikk

January 1

Hjemmelaget tre-håndtert bestikk

Tre bestikk gir en rustikk smak til enhver sted. Slitesterk og myk å ta på, det er et attraktivt alternativ til metall bestikk. Mens tre smør kniver eller skjeer fungerer bra for serverer en klapp smør eller kaste en salat, er de vanligvis mindre ønskelig for noen spisebestikk som går i munnen. Kompromisset velge redskaper som har sølv eller rustfritt stål hoder med trehåndtak.

Kilder for håndlaget bestikk

Som med de fleste håndlagde varer er hånd-skåret tre bestikk vanligvis vanskeligere å finne gjennom store leverandører. Ikke helt over generelle husholdsningsartikler butikker, men center søket rundt håndverksmarkeder og uavhengige gavebutikker. For eksempel selger Chicago elegant Branca Boutique (branca.com) utpreget hånd-skåret skjeer og gafler kniver som en varehusets egne bestikk linjer. Elektroniske kilder som etsy.com tilbyr tilgang til håndverker carvers fra hele verden. Hvis du er åpen for brukte samleobjekter, Sjekk oppføringer av budgivning-baserte leverandører som ebay.com.

Carving bestikk håndterer

Hvis du er ny på carving, gi bestikk håndterer et relativt enkelt prosjekt, ideelle for å praktisere dine nye hobby. Å bare øve whittling teknikken, kan du finne det enkleste å starte med tre kasseroller, som salat tang, spatler eller serverer skjeer. Som du fremgang, kan du også utforme trehåndtak å passe inn i ferdige skjeen boller eller knivblad. Standard teknikken krever at du gjøre to flat, like-sized strimler, deretter til sandwich dem sammen rundt foten av redskap. Avhengig av din spesielle design, kan du bruke en tre eller metall pinne for å holde de to halvdelene sammen. Forsiktig sliping er vanligvis nødvendig etterpå å sikre at bestikk er behagelig i hånden.

Omsorg

Det anbefales vanligvis å beholde din tre redskaper av oppvaskmaskinen, bare vaske dem med varmt vann og en mild oppvaskmiddel. Stedet for å forlate en tre redskapene å suge, bare skrubbe den ned forsiktig, skyll, så la den til luften tørr. Avhengig av finish av treet på din bestikk, kan du noen ganger ønske å olje dem for å gjenopprette sin opprinnelige glans. Når du olje, bruk en myk klut til å gni kraftig hele tre delen av hver redskap til det er ikke mer skinnende områder. Ellers unabsorbed oljer vil basseng på overflaten, opprette en ujevn og flekkete mønster eller kommer av på fingertuppene og duk.

Populære skogen

Tre bestikk kan komme i en nesten uendelig rekke tresorter, fra kirsebær til bjørk til bambus. Bambus har bestemt popularitet for shoppere på jakt etter de grønneste produktene. Gitt Bamboos rask vekst, rangerer tre høyt blant de mest lett fornybare materialene for spisebestikk.