Hjemmelaget tørr markør renere

December 17

Sammenlignet med en tradisjonell tavle, er tavler lysere, renere og helt støvfritt. Tørr markører beregnet for bruk på tavler kommer i en rekke dristige farger som stryke like enkelt som de går på nesten. Når tørke med en myk klut er ikke nok, kan en hjemmelaget tørr markør renere hjelpe.

Blekemiddel og vann

En løsning laget av blekemiddel og vann oppløser tørr markør blekk og holder whiteboard ser god som ny. Bare bland 1/4 kopp flytende blekemiddel og 1 QT vann i en sprayflaske. Gi tavlen en lys spritz og tørke tørr markør håndskriften unna med en gammel washcloth. Hvis du foretrekker å bruke oksygen blekemiddel, bland 1 oz. i 1 QT vann og bruke blekemiddel på tavlen med en svamp. Tørk blekk og blekemiddel blanding unna etterpå med en gammel washcloth.

Isopropylalkohol

Isopropylalkohol, også kjent som teknisk sprit, kanskje i ditt medicine cabinet, gjør det en ikke bare rimelig, men praktisk hjemmelaget løsning for rengjøring tørr merket håndskrift fra tavle. Mette en bomullsdott med isopropyl alkohol og tørk bomullsdott langs tavlen. Tillate isopropyl alkohol å sitte på tavlen for tre til fem minutter og tørk blekk og rensevæske med en myk klut til å avsløre en ren, lys hvit overflate.

Tørr markør på klær og møbler

Noen ganger tørr markør blekk ender opp på klær eller møbler. Heldigvis, en hjemmelaget oksygen bleike løsning kan gjøre uønskede tørr markør flekker forsvinner. Du fjerner tørr markør blekk fra klær, suge klær i flere timer i en bøtte med 6 oz med oksygen blekemiddel kombinert med 2 gallon varmt vann og hvitvaske etterpå. For møbler er flytting litt mer komplisert. Mix 1 oz. oksygen bleke med 1 QT varmt vann og Mette farget møbeltrekk stoffet. La hjemmelaget løsningen på i 10 til 15 minutter, dabbing etterpå med gamle håndklær til sop opp væsken og trekke ut markør flekken. Tillat møbeltrekk stoff til luft tørr og vakuum etterpå for å fjerne eventuelle rester.

Anbefalinger

For å få mest ut av din whiteboard, er det viktig å tørke styret ren etter hver bruk. Tørr markør blekk igjen på en tavle i en lengre periode av tid resulterer i flekker. Unngå å bruke faste markører, fargestifter, penner, blekk penner eller andre typer skrive redskap ikke beregnet for bruk på tavler. Din tavle produksjon kan anbefale et merke av tørr markør som vil fungere best på deres bestemt tavle.