Hjemmelaget toalett skål rengjøringsmidler

November 14

De fleste kommersielle toalett skål rengjøringsmidler inneholder gift og svelging de kan skade mennesker og dyr. Toalett skål rengjøringsmidler reise gjennom septisk systemene i innsjøer, bekker og tilbake i boliger. Rengjøring en toalettskålen med naturlige ingredienser reduserer kjemikalier i miljøet.

Grunnleggende

Sitronsaft, eddik og natron er naturlige stoffer som kan fungere som et toalett bolle renere. Syre i sitronsaft dreper bakterier, og etterlater en frisk duft. Eddik absorberer lukt og dreper bakterier. Eddiks lukt forsvinner etter ca 20 minutter. Natron leter overflater uten å skrape og absorberer lukt. Bakterier, lime, rust og rusk seg til toalettet boller. Enten bruke en bøtte eller spray flaske for å lagre sitron juice eller eddik. Mens disse elementene ikke vil skade huden, bruke hansker for å holde hendene fra får skitne og forurenset. Bruke et toalettbørste, pimpstein eller vaskeklut for å skrubbe bollen. Bruk ikke noen rengjøring verktøy som har vært utsatt for kommersiell rensemidler og blekemidler.

Flekkfjerning

Bruk sitron juice eller eddik for å rydde opp kalk og rust. Nyt stedet i renere, deretter skrubbe. Gjenta, om nødvendig. Mette tunge rustflekker i sitron juice eller eddik. Spray sitron juice eller eddik på bollen og tørke den ned en eller to ganger i uka å hindre buildup. Enkel desinfeksjon eller en rask ren, hell 2 kopper eddik i bollen og la det sitte i noen timer. Vanskeligere vann må flere programmer. Flekker, kombinere vann og natron til å lage en lime. Spre lim på flekken. Enten la det sitte i noen timer eller skrubbe den av. Natron renser av blod, urin og andre flekker.

Fordeler

Rene toaletter helst et familiemedlem faller syke. Drepe bakterier i en brukte vare forhindrer spredningen av sykdommen. Bruk eddik eller sitronsaft for å rengjøre resten av toalettet. Skyll den hansker og skrubbe element med litt eddik eller sitron juice å drepe alle spredt bakterier på penselen.