Hjemmelaget Tiki barer

July 17

Hjemmelaget Tiki barer

En tikibar er tradisjonelt laget av bambus, og takene er laget av tekking men noen moderne tiki barer er laget av mer holdbare materialer. Tiki barer er relativt dyre, men hvis de er plassert i en godt anlagt hage de kan øke verdien av ditt hjem. Tiki barer kan også brukes innendørs å låne en tropisk stil til en kjeller eller den brukes for underholdende gjester. En hjemmelaget tikibar kan bygges med billig materiale i bare et par timer.

Instruksjoner

•Bruk en sirkelsag å kutte en 4-by-12-fots ark av trefiberplater i to deler måler 60 av 24 tommer. Disse brikkene er countertop og taket. Sand kantene med 150-korns slipepapir.

•Skjære en 12-fots lange 2 x 4-tommers styret i seks stykker måler 3 1/2 fot i lengde. Cut et 10-fots lange 2 av 4-tommen bord i to stykker måler 2 fot i lengde. Kuttet en ende av hver 2-fot lange-inndeling i en 60 graders vinkel. Skjær en 60 graders vinkel i den ene av to av de 3 1/2-fot lange planker. Sand styrene med 150-korns slipepapir.

•Sett en 3 1/2 fot lang brikke til et hjørne av partikkel styret countertop med en hammer og en spiker. Kjøre spikeren gjennom toppen av sponplate og i delen av 2 x 4-tommers trelast. Gjenta for å knytte en 3 1/2 fot lang stykke trelast til hvert hjørne av styret. Dette er bena på baren.

•Plasser flat slutten av en 3 1/2 fot delen av trelast på bakre hjørnet av toppen av benken. Sikre den ved å kjøre en spiker i vinkel gjennom countertop og i beinet. Gjenta for å legge til en del andre på andre tilbake hjørnet av benken. Knytte et 2-fot lange avsnitt til begge foran hjørnene i en lignende måte. Dette er taket støtte.

•Plasser sponplate tak over taket støtte. Baksiden av taket bør være jevnt med kanten til tilbake taket støtte så det er en klippe i front.

•Paint baren brun med en pensel og la dem tørke.

•Sett Tekke paneler eller gress skjørt til toppen av taket med en stifting gun. Den thatching eller Kabellist bør henge over forsiden av taket.

•Sett en 3 1/2-for-9-foot bambus mat til bunnen av baren. Plasser kanten av mat flush med toppen av benken og stifter hvert par tommer til sikre den. Stifter 2-av-5 fot bambus mat til toppen av benken og bruke et verktøy kniv til å klippe overskytende.

•Wrap hamp tau rundt taket støtter og sikre med stifter. Plasser tau rundt kantene på benken og sikre med stifter.