Hjemmelaget taket raker for snørydding

October 1

Det er ikke lurt å la flere fot av snø samler seg på taket ditt. La snøen og renne av taket kan ha skadelige effekter på ikke bare taket, men veggene også. I områder av landet hvor tung snø er vanlig, raker at hjelp du fjerne snø fra taket av ditt hjem er tilgjengelige i boliger sentre og jernvareforretninger. Hvis du ikke eier en taket rake, kan en konstrueres fra tilgjengelige materialer.

Is reg.

En annen lett snøfall kanskje ikke mer skadelig for taket ditt enn en regn storm. Snøfall som bygger på ditt hjem i taket er imidlertid en annen historie. Normalt blir takskjegget og overheng på taket ditt kaldere så resten av taket på grunn av kald luft som kommer fra toppen og bunnen, mye på samme måte som en bro vil fryse før rundt veiene. Smeltende snø fra taket vil kjøre ned taket og fryse, opprette en åskam av is nederst på taket. Denne ridge fungerer som en demning for smelting snø som kjører nedover skråningen av taket. Isen på bunnen av et tak kan samle til flere inches tykke.

Is reg. effekter

Is bygget opp på takskjegget eller overheng av nederst på taket skråningen kan være ødeleggende for taket ditt. Snø og is kan begynne å bygge opp på taket og føre til stress på sperrene eller takstolene, som ikke kan bli konstruert for å motstå så mye ekstra vekt. Bygget opp is kan også arbeide seg under helvetesild, opprette vannlekkasje på innsiden av de ytre veggene i hjemmet ditt.

Rake takkonstruksjonen

Taket rake kan settes sammen av materialer du har kanskje allerede. Et stykke skrap tre ca 6 inches bredt og 3 fot lang knyttet til tines av en hage rake vil nok i en nødssituasjon. En mer permanent verktøyet med en lengre håndtak kan være laget av PVC-rør. Samle røret til en T-Form med PVC sement. Bore hull gjennom den øverste kanten på T og bolt et stykke kryssfiner på plass. Halen av T-formet verktøyet brukes som håndtaket.

Bruke en taket Rake

Kryssfiner slutten av taket rake brukes å presse og trekke snø av taket. Håndtaket skal være lang nok til at du kan stå komfortabelt på bakken mens du bruker den. Det er best å bruke rake rett etter et snøfall før takskjegget glasur. Ikke Skyv på rake - la tyngdekraften arbeidet for deg. Ved å gjøre dette, du er ikke overexerting deg og du er mindre sannsynlig å skade tak shingles.