Hjemmelaget stoff rynke Releaser

February 21

Ingenting kan ødelegge skjønnheten av et antrekk som rynker. Enten du skal på et jobbintervju eller ut til middag vidd vennene dine, vil du se din beste og rynker kan ødelegge det i et øyeblikk. Hvis du ikke har tilgang til profesjonell rynke releaser, eller hvis du er ute etter et billig alternativ til merkevarene, lage din egen ut av materialer du finner i ditt eget hjem å få de klærne rett og vakker igjen.

Blandinger

Det finnes en rekke blandinger som du kan bruke til å løslate rynker fra din klær. Bland en teskje av flytende tøymykner i en kopp vann. Alternativt, blande like deler vann, tøymykner og hvit eddik sammen å løslate rynker. Husk at eddik har en sterk lukt, og du vil være sprøyting på klærne; være forberedt på å håndtere lukten, eller bruke et stoff oppfrisker produkt som Febreze for å fjerne lukten.

Rubbing alkohol kan også hjelpe for å fjerne rynker. Blande like deler rubbing alkohol og vann. Igjen, rubbing alkohol kommer med sin egen spesiell lukt, så vær forberedt.

For alle disse løsningene er det best å bruke destillert vann, slik at klor eller andre mineraler i vannet ikke flekken klær.

Programmet

Spot teste rynke utgivelsen blandingen på et iøynefallende område arbidet å sikre at det ikke vil skade gjør eller farge.

Den enkleste måten å bruke stoff rynke releaser er med en sprayflaske. Du vil få klær våt med releaser, men du ønsker ikke det våte eller dryppende, eller du vil ikke kunne bruke den uansett. Spray rynke releaser på plagget, fukte alle områder som har rynker.

Når klær er dekket i rynke releaser, riste det for å fjerne noen av rynker. Sta crimps, lå plagget på en flat overflate slik som en strykebrettet eller en tabell og glatt det med hendene.

Henge plagget fra en kleshenger eller lå på flatt underlag for å la dem tørke. Kontroller at det forblir flat, eller det kunne rynke igjen mens den fortsatt er tørke.

Andre løsninger

Henge en rynkete plagg på badet mens du tar en varm dusj med døren lukket. Fuktighet fra varmt vann kan bidra til å slappe av plagget og slipp rynker.

Fyll din sprayflaske med vanlig vann i stedet for en blanding og spray på klærne. Tørr plagget med en hårføner, sammenslåing den ut med hendene som du går. Mye som fuktighet av dusjen, vil vann kombinert med varmen løsne stoffet og tillate deg å jevne den ut.