Hjemmelaget Spray Salt

January 8

Spray salt imiterer salt kysten luften, gi håret en strukturert "beachy" utseende som fungerer godt med pjusket sommeren stiler. Hvis du ikke bor nær havet, dette passelig hjemmelaget spray vil gjøre triks og for en brøkdel av prisen på kommersielle salt spray.

Basen

Basen din spray salt er vann. For best resultat, bruk destillert eller renset vann; vann fra springen inneholder mineraler og fluor som er bra for drikking, men den beste ingrediensen i en hår produktet. Med destillert eller renset vann har salt- og alt annet du legge--ingenting å konkurrere med. Fyll en feilfri tom emballasje sprayflaske med 12 ounces vann å starte, deretter plassere en ren, tørr trakt i flaskehalsen.

Salt

De fleste oppskrifter for spray salt krever havsalt, og det er ikke rart, siden du prøver å opprette sjø tåke. Hvis du kan finne havsalt lett og rimelig, bruke den. Til slutt, men vil noen matlaging salt, som kosher salt, fungere. Det vil bli oppløst, så det ingen spiller rolle at det kom i flak eller krystaller. Legg til 1 til 2 ts salt å vannet i sprayflaske, dekker og rist til det er fullstendig oppløst.

Andre tillegg

Hvis du har tørt hår, vil vanlig salt spray tørke håret ut mer. Du kan motvekt det ved å legge litt balsam - typen som du bruker når du shampoo håret ditt- eller essensielle oljer. Legge til 1 ts av conditioner eller 1/2 ts av olje. Hvis du vil din salt spray legge litt hold og hindre frizziness, Legg 1 til 2 ts hårgelé. Ikke bruk svært tung eller tykk holder gel, som det ikke oppløses i væsken lett og kan tette sprøyta. Riste flasken i 1-2 minutter etter å legge noen ekstra ingredienser for å sikre at det er innarbeidet.

Bruke Salt Spray

Din salt spray, vask og condition håret som vanlig. Håret er fortsatt er fuktig, spray nok av løsningen å mette håret. Gre salt spray i håret og stil med fingrene til å gi det et pjusket utseende. Blåse tørt med hårføner utstyrt med en diffuser eller luften tørr, styling med fingrene noen ganger som det tørker for å gi kroppen. Salt spray vil bleke med din neste sjampo.