Hjemmelaget Solar drivhus

August 20

Hjemmelaget Solar drivhus

Hjemmelaget solar drivhus generelt utvide vekstsesongen, beskytte planter fra dyr og mest insekt infestation, og tillater gartnere å regulere atmosfæriske forhold. Solar drivhus absorbere og lagre energi fra solen og slipp varmen i løpet av natten og overskyet dager i en godt isolert skall. Bygge en solar drivhus med et sett at du satt sammen på stedet, eller følge planer og gi dine egne materialer.

Beliggenhet

De viktigste elementene for en solar drivhus er plasseringen, Vinduer, isolasjon, stor masse varme lagring og ventilasjon.

Plass solar drivhus der den kan motta den maksimale mengden sollys i de kjøligere månedene. Sjekk med din lokale bygningen myndigheter før du starter byggingen fordi mange drivhus underlagt zoning forordninger. Hvis drivhuset ikke vil sitte på en betong pad, sette noen form for tunge netting under den hindre gravende dyr i kravlesøk i drivhuset.

Glass

Glass er del av et drivhus som lar i sollys. Velg glass, polyetylen, akryl og polykarbonat som glass materiale. Målet er å maksimere sollys og varme som passerer i drivhuset samtidig minimere nighttime varmetap. Illinois Solar Energy Association anbefaler at solar drivhus tar ca 3/4 til 1 1/2 kvadrat fot av doble vinduer hver kvadratfot gulvplass.

Isolasjon

Hvis du vil beholde varme, isolere drivhus veggene. Bygge vegger som ikke mottar lys av solide materialer å gjøre dem enklere å isolere. Webområdet lett vokse foreslår å legge reflekterende isolasjon skum styrene. Reparer alle sømmer, dører og åpninger og bruke bobleplast legge isolasjon til glasset.

Termisk masse

Opprette en termisk masse å absorbere varmen på dagtid og slipp den natten. Bruk en stor vanntank fordi vann er en av de beste mediene for å holde varmen. Hvis du vil eksperimentere med andre materialer, stål drivhus Gardeners følgesvenn nettstedet priser nesten så høyt som vann. Betong og stein vil gi noen fordeler. En vanlig installasjon er å lage en stor tank i midten av en runde drivhus eller nær bakveggen av en rektangulær drivhus. Massen av tanken i forhold til størrelsen på drivhuset er viktig. Bruk en tank som inneholder omtrent 2 gallon av vann per kvadratfot.

Ventilasjon

Drivhuset må være ventilert. Bruk en fan å sirkulerer luften. Legge til kanaler i et høyt sted på taket la ut overskuddsvarme. Overvåke varme og fuktighet nivåer i drivhuset og justere dem til bestemte blandingen av avlinger. For eksempel har salat planter en lav toleranse for varme sammenlignet med pepper planter. Et drivhus full av modne planter genererer mer varme enn et drivhus fylt med planter.