Hjemmelaget små fosser

November 1

Legge til en foss i bakgården tjern eller opprette en dam med en foss kan legge til en nydelig, avslappende touch til hagen din. Dammen og fossen kits er tilgjengelig for kjøp og kan gjøre bygningen fosser mye mindre tidkrevende. Bruk din egen kreative berøring for å bygge fosser; skulpturer, fat og store steiner kan alle legges avhengig av din personlige smak. Men du bestemmer deg å bygge din fossen, Merk det ståsted er viktig. Velg et område av hagen din som kan sees fra ditt kjøkken, stue, spisestue eller et område der det fullt nytes.

Instruksjoner

•Etter å velge en god beliggenhet for din fossen, bestemme hvordan fossen å begynne. Det anbefales ofte at en hell over Spillway systemet brukes på toppen av din fossen. En hell over systemet legger til skinnet fra rennende vann. Slike systemer er tilgjengelig i kit form; finne dem på din lokale hage forsyning butikken.

•Når du har valgt hvordan du vil at din foss å starte, grave ut et område på bakken som en vann beholder. Linje dette hullet med tjern rutefly. For å bygge water's kurs bruke enten en pre-formet foss eller stabel flate steiner, elvesteiner og skifer til ønsket høyde. Hvis foss går inn i en dam kontrollerer du bredden på fossen ikke overstiger dammen.

•Plasser en nedsenkbar fossen og filter pumpe (fra kit) i foret mottaket. Det bør være en plug slutt på dette lille systemet må være koblet til en stikkontakt. Filteret pumpen skal inneholde en GFI bryter for sikkerhet formål. Kit bør også inneholde fleksible rør, som skal knyttes til den andre enden av pumpen. Denne pumpen fjerner vann fra mottaket.

•Hide alle piping bak fossen eller under steiner hvor vannet vil gå sin gang.